Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VIFLY TOOTHSTOR BT3.0 2S 4 Port Akkumulátor töltő és merítő

Ár:
13.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: vifly_toothstor
Maximum paralel töltés: 4 akkumulátor
Hálózati csatlakozás: USB
Menny.:db

Leírás

Bemutatjuk a 2s BT3 akkumulátorkezelés új szabványát, a Vifly Toothstort!

Miután rájött, mekkora súlyt takaríthatnak meg a 2s pilóták ezzel a csatlakozóval, a TinyWhoop.com elkészítette a legkönnyebb és legnagyobb teljesítményű 2s mikroelemeket. Most a ViFly barátaink megalkották a legokosabb töltőt a legokosabb akkumulátorcsatlakozóhoz 2 másodperces csomagokhoz!

Íme, mit szólnak hozzá:

Jellemzők:
【4 portos 2S kiegyensúlyozó töltő tárolási móddal】 Egyszerre négy 2S akkumulátort is egyensúlyban tölthet. És ezek 4 független töltőcsatorna, nem szükséges annak biztosításához, hogy az akkumulátorok mindegyike azonos feszültségű vagy azonos méretű legyen. Amellett, hogy az akkumulátort teljes feszültségre tölti, feltöltheti vagy kisütheti tárolási feszültségre a hosszú tárolás érdekében.
【Színes LCD-képernyő, intuitív kezelőfelület】A VIFLY ToothStor kiváló minőségű LCD-képernyőt telepít, a töltési állapot jól látható, az intuitív kezelőfelület pedig nagyon egyszerűvé teszi a műveletet.
【Támogatja az XH2.54 és BT3.0 akkumulátorokat】 A VIFLY ToothStor előforrasztott négy XH2.54 és BT3.0 csatlakozót, így bármilyen általános XT30 2S akkumulátorral működik 3 Pin XH2.54 Balance Plug vagy BetaFPV BT3.0 akkumulátorral, de ne tegye a két akkumulátort ugyanabba a portba.
【Erős hőelvezetési képesség】 A ventilátor és a nagy hűtőborda hatékonyan elvezeti a hőt, hogy megakadályozza az egység túlmelegedését. Ez nagymértékben javítja a kisütés hatékonyságát és sebességét.
【Többszörös tápbemenet】 Támogatja a Type-C, XT60 és egyenáramú tápellátást. A Type-C támogatja a PD3.0 protokollt, amely azt kéri, hogy a bemeneti teljesítménynek nagyobbnak kell lennie, mint 65 W.
【Memória funkció】 A VIFLY ToothStor memória funkcióval rendelkezik, amely megjegyzi a legutóbbi beállításokat, így nem kell minden bekapcsolásakor beállítani a töltési áramerősséget.
【Csengő jelzés】 A VIFLY ToothStor hozzáadta a hangjelzést, ha egy töltési kör befejeződött. Ha nem szereti a sípolást, manuálisan is kikapcsolhatja a hangjelzést.


Műszaki adatok:
Méretek 109*56*30mm
Súlya 142g
XT60 bemeneti csatlakozó, DC (5,5*2,1 mm), USB-C (PD3.0)
Bemeneti feszültség tartomány 10V-26V
Minimális bemeneti teljesítmény 65W
Maximális töltőáram 1,5A/port
Támogatja az XH2.54 3Pin & BT3.0 akkumulátorcsatlakozót
Akkumulátor típusa LiHV / LiPo
Tárolófeszültség 3,80V/cella és 3,85V/cella
Maximális kisülési áram 0,2A/port
Mérlegáram 0,2A

4 portos 2S akkumulátor-egyensúly töltő tárolási móddal
Egyszerre négy 2S akkumulátort tud egyensúlyban tölteni. És ezek négy független töltőcsatorna, nem szükséges annak biztosításához, hogy az akkumulátorok mindegyike azonos feszültségű vagy azonos méretű legyen. Amellett, hogy az akkumulátort teljes feszültségre tölti, feltöltheti vagy kisütheti tárolási feszültségre a hosszú tárolás érdekében.

Színes LCD-képernyő, intuitív kezelőfelület
A VIFLY ToothStor kiváló minőségű LCD-képernyőt telepít, a töltési állapot jól látható, és az intuitív kezelőfelület nagyon egyszerűvé teszi a kezelést.

Támogatja az XH2.54 és BT3.0 akkumulátorokat
A VIFLY ToothStor négy darab XH2.54 és BT3.0 csatlakozót előre forrasztott, így bármilyen általános XT30 2S akkumulátorral, XH2.54 Balance Plug-al vagy bármilyen BT3.0 akkumulátorral működhet, de ne tegye a két akkumulátort egybe. kikötő.

 

Több teljesítmény bemenet
A VIFLY ToothStor 2S töltő támogatja a Type-C, XT60 és egyenáramú tápellátást. A C típusú PD3.0 protokoll azt kéri, hogy a bemeneti teljesítménynek 65 W-nál nagyobbnak kell lennie.

Erős hőelvezetési képesség
A ventilátor és a nagy hűtőborda hatékonyan elvezeti a hőt, hogy megakadályozza a készülék túlmelegedését. Ez nagymértékben javítja a kisütés hatékonyságát és sebességét.

 

Tároló töltő és kisütő
A VIFLY ToothStor a 2S töltő és kisütő kombinációja. 4 célfeszültséggel rendelkezik cellánként (3,8V/3,85V/4,2V/4,35V), állítsa be a célfeszültséget, például 3,8V/cella (LiPo Storage Voltage), automatikusan elindítja a töltési vagy kisütési folyamatot, ha az akkumulátor lemerül. vagy magasabb, mint 3,8 V.

Paraméterek

Méretek (Hosszúság * szélesség * magasság) 109*56*30 mm
Súly 142 g
Egyenáramú bemenet 10-26 Volt
Egyenáramú csatlakozó XT60 csatlakozó
Töltési áramerősség 0,1-1,5 Amper
Merítési áramerősség 0,1-2 Amper

Csomag tartalma

1 x Töltő

1 x Kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!