Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NewBeeDrone&Joshua Bardwell Goggle Smart Power Cable

Ár:
7.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: NBD1536
Menny.:db

Leírás

A NewBeeDrone & Joshua Bardwell Smart Power Goggle Cable a NewBeeDrone és Joshua Bardwell együttműködési terméke.

2021 közepén Joshua Bardwell megkeresett minket, és felvetette az intelligens szemüveg tápkábel-adapter ötletét. Rájöttünk, hogy készíthetünk egy olyan eszközt, amely a quadok maradék 4S/6S akkumulátoraiból táplálja a szemüveget, mivel még ha az akkumulátor töltöttségi szintje 30%, akkor is elegendő energiával rendelkezik a szemüveg ellátásához.

Először arra gondoltunk, hogy készítünk egy nagyon egyszerű tápmodul kártyát, amely 2S-6S akkumulátort vesz fel, és egy 5,5x2,1-es DC dugóval csatlakoztatja, és hőre zsugorodóval fed le. Ez a módszer azonban túlságosan megbízhatatlannak tűnik, ezért úgy döntöttünk, hogy bekapcsolunk egy tápfeszültségjelző LED-lámpát és egy hangjelzést, amelyek jelzik az akkumulátorcellák számát, amikor csatlakoztatja az akkumulátort. Az alumínium ház pajzsként védi a hardvert, miközben hőelvezetést biztosít a tápmodul számára.

Miért hívjuk Smart Power Module-nak? Mivel automatikusan érzékeli a bemeneti feszültséget, hogy jelezze az akkumulátorcellát, és az akkumulátor feszültsége alapján adja ki a feszültséget. Ha az akkumulátor feszültsége túl alacsony, alacsony feszültséget ad, hogy kiváltsa a "szemüveg alacsony feszültség" figyelmeztetést.

Leírás:
Táp bemeneti port: XT60
Tápellátás támogatása: 3S/4S/6S akkumulátor
Calbe hossza: 1,5 méter/4,92 láb
LED-es tápellátást jelző lámpa
Csengő jelző: Cellánként sípol, amikor az akkumulátort csatlakoztatja. Például: a modul 6-szor sípol, ha egy 6S akkumulátort csatlakoztatnak.
Kimeneti feszültség: 6,2V - 8,7V (az akkumulátor átlagos cellafeszültsége alapján)
Maximális áramerősség: 2 Amper

Csomag tartalma

1 x Smart Cable

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!