Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NewBeeDrone Cockroach Brushless Extreme-Durable Frame 75mm - Ruby

Ár:
4.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: NBD721-6
Váz mérete: 75mm
Menny.:db

Leírás

Tervezési szándék a keret mögött:

Ehhez a kerethez egy olyan platform kifejlesztésén dolgoztunk, amely nem esik az elvárások alá, és nem korlátozza az FPV közösség kreativitását. Könnyű és sokoldalú. Javítottuk a tartósságot, és azon dolgoztunk, hogy olyan vibrációs szignatúrát biztosítsunk, amely megkönnyítette a hangolást, így Ön a legtöbb teljesítményt hozhatja ki a NewBeeDrone repülésvezérlőkből és motorokból. A keretanyag minden grammját vagy hozzáadták, vagy elvitték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ami megmaradt, annak oka van.

Könnyű és tartós:
Találtunk egy megbocsátóbb és rugalmasabb anyagot, amely nem áldoz a súlyban vagy a merevségben. A rugóstagokat és az egyéb kulcsfontosságú támasztóelemeket úgy tervezték át, hogy eloszlassák és eloszlassák az ütközésekből és esésekből származó feszültséget 6,98 g össztömeggel.

Hagyományos megjelenés és geometria:
Ez a 75 mm-es csótánykeret adaptálható FC helyekkel és számos további rögzítési ponttal rendelkezik a kereten. Olyan keretet szállítottunk, amelyben 2 db táblahely található, 1x1 hüvelykes vagy 25,4x25,4 mm-es lyuktávolsággal. Egy rögzítési hely a tetején, egy másik alul további kártya, például DVR vagy 4K HD felvevőkártya felszereléséhez. A 2 táblás rögzíthetőség lehetővé teszi a pusher típusú repülő konfiguráció használatát is.

1 mm-es szénszálas lemez

A megnövelt tartósság biztosítására 1 mm-es karbon lemezt is mellékelünk. Bár a váz enélkül is repülhető, a karbon további alkalmazkodóképességet tesz lehetővé, és izgalmas lehetőségeket nyit meg a keretek között egy pusher stílusú konfigurációban. Fordítsa meg a keretet és szerelje fel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 75 mm-es kerethez mellékelt motorcsavarokat várhatóan szénszálakkal kell használni. Ha úgy dönt, hogy szénszálas lemez nélkül használja őket – a csavarok érintkezhetnek a motor PCB-vel.

Ez a 75 mm-es keret nem csak egy korlátozó akkumulátorrögzítési megoldással érkezik. Tisztában vagyunk vele, hogy a hasznosságtól és a repülési stílustól függően sokan szeretnének egy vagy két 300 mah-s Nitro Nector Goldot hagyományos akkumulátor pozícióban vagy „vécétartály” helyzetben futtatni. Számos nyomtatható, TPU, akkumulátorra szerelhető megoldást fejlesztettünk ki a kerettel való használatra, és mindig nyitottak vagyunk javaslataira.

Könnyű és olcsó. Ezek egyike sem jó, ha rendkívül nehéz használni és/vagy szuper drága. Így biztosra vettük, hogy valami megfizethetőt készítünk. A kulcstűrések finomhangolása is megtörtént, hogy a telepítés és eltávolítás sokkal egyszerűbb legyen.

Bármelyik másik BNF-ünk közvetlenül beilleszthető a 75 mm-es keretbe. Bizonyos esetekben azonban a motorvezetékek egy érintéssel túl rövidek. Javasoljuk, hogy minden esetre vegyen fel néhány hosszabb motorvezetéket.

Paraméterek

Beépítési méret 25,5x25,5 mm (whoop)
stílus Whoop
Súly 6.98 g

Csomag tartalma

1 x Frame

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!