Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Happymodel 2.4G ELRS EP2 nano méretű Long Range vevőegység

Ár:
7.490 Ft
6.990 Ft
Kedvezmény: 500 Ft
Kedvezmény: 7%
Gyártó:
Cikkszám: ELRS_EP2
Földrajzi lokáció: FCC & EU-LBT
Menny.:db

Leírás

A 2,4 GHz-es ELRS nano sorozatú vevő egy nyílt forráskódú, ExpressLRS-re épülő program, 3 féle rx modult adtunk ki.

A PP RX-et @Jye Smith, az ExpressLRS fejlesztőcsapatától tervezte. Fő hardveres architektúrája az STM32L432KBU6 MCU és az SX1280 RF chip. Beépített kerámia antennával rendelkezik, ami szuper könnyű és kis méretű.

A PP RX alapján kifejlesztettük az ESP8285 EP1 és EP2 névre keresztelt Nano 2,4GHz rx-et. Az EP1/EP2 RF modulja ugyanaz, mint a PP RX, és ESP8285 MCU-t használ. Tehát WIFI-n keresztül frissítheti a firmware-t, ez túl egyszerű.

Az alacsony késleltetésű és nagy frissítési frekvenciájú RF modulnak köszönhetően nagyon kényelmesek az FPV versenyeken és a Long Range FPV-n. És nagyon alkalmas Tiny Whoop-hoz az ultra könnyű és a nano méret miatt.

Megjegyzések:

Mivel az ELRS firmware hivatalos tökéletes verziója még nem jelent meg, jelenleg a PP_RX, EP1/EP2 RX és ES24TX előtelepített firmware-ünk mind béta verzió, frissítheti a hivatalos firmware-t, ha elérhető a Official perfect target.

További részletek
https://github.com/ExpressLRS/ExpressLRS

Kötési eljárás:

- Kapcsolja be a tápellátást a PP/EP1/EP2 rx-re, várja meg, amíg az RX LED-je kialszik, azonnal kapcsolja ki a tápfeszültséget, majd ismételje meg a fenti lépéseket. Az RX harmadik bekapcsolásakor a LED dupla villogásba kezd, ami azt jelenti, hogy az RX kötés módba lép.

- Helyezze be az ES24TX modult vagy más DIY 2.4G ELRS TX-et a rádióadóba, és válassza a Külső RF módot a CRSF protokollhoz, ekkor megtalálja az ELRS menüt a Rádiórendszerek közül (Az ELRS.LUA fájlt az SD-kártya eszközökbe kell másolni először), lépjen be az ELRS-be, és nyomja meg a [Bind] gombot, az RX modul LED-je folyamatosan világít, ha sikeres a kötés.

- A vevő LED állapotának jelentése:

PP RX: A folyamatos LED azt jelenti, hogy a kötés sikeres vagy a kapcsolat létrejött; A LED kettős felvillanása kötési módot jelent; A LED lassan villogása azt jelenti, hogy nincs jelkapcsolat a TX modultól

EP1/EP2 RX: A folyamatos LED azt jelenti, hogy a kötés sikeres volt, vagy a kapcsolat létrejött; A LED kettős felvillanása kötési módot jelent; A LED lassan villogása azt jelenti, hogy nincs jelkapcsolat a TX modultól; A LED-es villogás gyors azt jelenti, hogy WIFI hotspot módban csatlakoztathatja az RX WIFI-jét és frissítheti az RX firmware-jét a 10.0.0.1 látogatással a webböngészőből (jelszó: expresslrs)

Paraméterek

Méretek (Hosszúság * szélesség * magasság) 10x10x6 mm
Támogatott bejövő feszültség 5 Volt
Rádió frekvencia 2.4 GHz
Súly 0,44 g
Típus ISM
ESP8285 MCU
SX1280IMLTRT RF modul
SMD kerámia antenna
Frekvencia tartomány 2400 MHz - 2500 MHz
Maximális vételi frissítési frekvencia 500 Hz
A vevő minimális frissítési gyakorisága 25 Hz
Csúcserősítés 3,7 dB

Csomag tartalma

1 x EP2 nano vevőegység

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!