Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Drón propeller

A drón propeller kiválasztása komoly feladat. A drón propellere, nagyban befolyásolja a drónod sebességét és stabilitását is egyben. Az FPV Garage kínálatában különböző méretű, (2”-7”) színű és eltérő számú (2-4) pengével rendelkező drón propellereket találsz. Drón propeller kínálatunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy a drón propellerek mindegyike tartós, magas minőségű alapanyagból készüljön és kiemelkedő aerodinamikával rendelkezzen.
Rendezés:
Nézet:
1.490 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Drón propeller a kezdőtől a verseny szintig

A drón propeller feladata a drón levegőbe emelése és megtartása, illetve a már lebegő drón mozgási energiájának létrehozása. Ez az egyik végpontja ennek a fizikai rendszernek, tehát nem érdemes néhány száz Ft-ot (tényleg nem több a különbség!) spórolnod, mert egy jó penge kialakítású, kellően merev drón propeller képes kihozni a gépedből a maximális teljesítményt.
Ez nem csak versenyzőként fontos, hiszen már a kezdetektől szeretnéd kitapasztalni a drónod lehetőségeit, határait, amihez egy jól megválasztott drón propeller nagy hatással van.

Drón propeller választás

A választás sokszor nehéz, de néhány fontos szempontot figyelembe véve leegyszerűsítheted. Tedd fel magadnak az alábbi kéréseket és máris könnyebb lesz a választás:
  • versenyezni szeretnél a drónnal, vagy gyakorolni?
  • megfelelő méretű propellert választottál a verseny drón súlyához képest?
  • képes kihozni a propeller a maximális teljesítményt a motorból?
  • a drón propeller aerodinamikája megfelel a céljaidnak? (manőverezhetőség, sebesség)
  • a drón propeller csatlakoztatható a géped motorjához?
  • színben passzol a propeller az összeállításhoz?
Ezeken a kérdéseken végighaladva már tisztább képet kapsz arról, hogy 3”, vagy 5”—os propellert válassz, illetve hogy a motor teljesítményéhez megfelelően választottál-e drón propellert és nem mellesleg a teljes gép megjelenéséhez passzol-e a színe.