Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV SuperP 14CH ELRS Diversity Vevőegység

Ár:
15.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_superp_14ch_diversity_rx
vevőegység színe
fekete
Menny.:db

Leírás

Legyen Ön az első piacra lépő! A SuperP 14CH Diversity Receiver nemcsak nagy távolságú repüléshez, légifotózáshoz készült, hanem fix szárnyú, helikopterek, RC autók, hajók stb. alkalmazására is alkalmas. TCXO oszcillátorral, két antennával, kettős vevőláncokkal és Plug-N-Play portok, és további funkciókat ad hozzá, amelyek 14 csatornát támogatnak a külső barométerhez, az RGB fénycsíkhoz és más külső érzékelőkhöz, amelyek jelenleg fejlesztés alatt állnak. 2,4 GHz-es, 915 MHz-es és 868 MHz-es változatokat kínál, és nagymértékben megfelel a megbízhatóság követelményeinek a nagy távolságú repülés, a légi fényképezés vagy az FPV freestyle trükkök esetében. Ezzel a vevővel a felhasználók stabilabb és megbízhatóbb élményt szerezhetnek az RC modelleken.

Pontokba szedve
A 14 PWM csatornával rendelkező vevő különféle alkalmazásokhoz alkalmas. Akár 14 szervót is képes meghajtani, ami bonyolultabb és pontosabb vezérlést tesz lehetővé. Ezenkívül egy külső érzékelő, például barométer, áramérzékelő stb. is támogatott.
Egy igazi diverzitású vevő két komplett RF vevőlánccal (a kettős SX1280/SX1281 vagy kettős SX1276-ra utalva), a legújabb hivatalos ExprssLRS alapján. ExpressLRS V3.3 firmware-rel érkezik.
A TCXO-ba (hőmérséklet-kompenzált kristályoszcillátor) van beépítve, amelyen két RF chip osztozik a szuperpontos órajelforrás érdekében. Kibírja a szélsőséges hőmérsékleteket anélkül, hogy félne a melegtől és a hidegtől, és folyamatosan pontos frekvenciát ad ki hosszú távú repüléshez.
Két antenna mindenirányú jelet hoz létre a jó jelátvitel érdekében. Javasoljuk, hogy az antennát külön és függőlegesen helyezze el a jobb jel elérése érdekében.
A hibabiztos funkció támogatásával képes megvédeni az RC-modelleket az ellenőrzés alól.
C típusú USB-port lefoglalásával a pilóták kényelmesen flashelhetik a firmware-t. A plug-and-play kialakítás nagyon egyszerűvé és barátságossá teszi a használatát.
A 900 MHz-es rádiórendszer alacsonyabb frekvenciája miatt nagyobb diffrakciós képességet mutat, míg a 2,4 GHz-es rendszerek általában irányítottak, és érzékenyek az épületek, lombozat vagy nedvesség okozta csillapításra.
Leírás
Tétel: BETAFPV SuperP 14CH Diversity Receiver | ELRS 2,4GHz/915MHz/868MHz
MCU: ESP32 Pico D4 + 2*SX1280/SX1281 + 2*AT2401C (2,4 GHz)
MCU: ESP32 Pico D4 + 2*SX1276 (915MHz/868MHz)
Telemetriai teljesítmény: 20dBm/100mW (2,4GHz), 17dBm/50mW (915MHz/868MHz)
Frekvenciasávok: 2,4 GHz ISM, 915 MHz FCC/868M EU
Névleges áram: 180mA@5V (2.4GHz), 140mA@5V (915MHz/868MHz)
Súly: 15,5 g (2,4 GHz), 15,8 g (915 MHz/868 MHz)
Alapértelmezett firmware-verzió: ExpressLRS V3.3.0
Soros kimeneti protokoll: PWM, CRSF vagy SBUS
Antenna: 2* IPEX MHF 1 Antenna
Méret: 46,9 mm * 32,7 mm * 14,6 mm
Feszültségérzékelő tartomány: 1~6S
Bemeneti feszültség: 3,5V ~ 8,4V DC
PWM csatorna: 14 csatorna
Adaptált RC-modell típusa: Multirotorok, rögzített szárnyú repülőgépek, helikopterek, RC autók, RC-csónakok stb.

Ismételje meg a frissítést gyorsan

A BETAFPV SuperD True Diversity Receiver és Micro Receiver alapján a SuperP 14CH Diversity Receiver kihasználja ezek jó tulajdonságait. Például 14 PWM csatorna, két antenna, kettős vevőláncok, TCXO oszcillátor stb. Ezen kívül van egy I2C soros portja több külső érzékelőhöz, például barométerhez, és egy 3 tűs port az RGB fénycsík számára van fenntartva. A jó pontok kombinációjával a SuperP RX stabilitást és megbízhatóságot biztosít a felhasználók számára.

Kompatibilis modellek

Az ExpressLRS vevőprotokoll széles körben használható több modellhez, mint például több rotoros, merevszárnyú repülőgépek, helikopterek, RC autók, RC hajók stb. légi fotózás.

Javasoljuk, hogy az antennát külön és függőlegesen helyezze el, amennyire csak lehetséges, a jobb jel érdekében.

Tudjon meg többet a TCXO-ról

A SuperP 14CH Diversity Receiver beépített TCXO-val (hőmérsékletkompenzált kristályoszcillátorral) rendelkezik, amelyen két RF chip osztozik a szuperpontos órajelforrás érdekében. A két RF chipet és PA+LNA-t tartalmazó valódi diverzitás vevő nagy mennyiségű hőt termel munka közben. A kiváló minőségű TCXO-val képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek anélkül, hogy félne a melegtől és a hidegtől, és folyamatosan pontos frekvenciát ad ki a hosszú távú repüléshez. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a TCXO-ról.

Diagram

A SuperP 14CH Diversity Receiver diagramja alább látható.

Port konfiguráció

Lépjen be a konfigurációs oldalra WiFi módban.

Kapcsolja be a vevőt, és várjon 60 másodpercet anélkül, hogy bármilyen továbbított berendezéshez kötődne;
Ha az RGB jelzőfény lassan zölden villog, a vevő WiFi-je aktiválva van;
Csatlakoztassa a WiFi-t mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül (WiFi név: ExpressLRS RX, jelszó: ExpressLRS);
Nyissa meg a webhely címét: http://10.0.0.1/hardware.html
A konfigurációs oldalon a felhasználók beállíthatják a PWM PIN-kódot, a CRSF-tűket, az I2C-tűket stb. A PIN-kód a megadott csatornáknak felel meg. Tekintse meg a chip I/O függvénytáblázatát.

Megjegyzés: Kérjük, ne módosítson más funkciótűket.

Kötési eljárás
A SuperP 14CH Diversity Receiver alapértelmezett firmware-je az ExpressLRS V3.3.0 protokollt használja, és nincs előre beállított kötelező kifejezés. Ezért a távadó modul firmware verziójának ExpressLRS V3.0.0 vagy újabb verziójúnak kell lennie. Mind a vevő, mind az adó modulon nem lehet kötelező kifejezés.

Kapcsolja be és kapcsolja ki a vevőt háromszor, minden lépésben 2 másodperc szünetet tartva a kötés módba lépéshez;
Amikor a jelző gyorsan, kétszer villogni kezd narancssárgával, a vétel kötés módban van;
Lépjen be a rádió- vagy adómodul kötési módjába a vevőhöz való kötéshez; ha a jelzőfény folyamatosan világít, az azt jelzi, hogy az eszközt sikeresen összekapcsolták.
Megjegyzés: Az eszköz sikeres összekapcsolása után a vevő rögzíti az eszközt, és a jövőbeni összerendelés automatikus lesz. Nem kellene újra végigmenni a kötési eljáráson.

Hibabiztonsági és csatornakimeneti beállítások
A beállítási módszer a következő:

A rádióerősítő bekapcsolása után várjon 60 másodpercet a távirányító csatlakoztatása nélkül
Az RGB jelző zölden, lassan villogó állapotba lép, és a vevő automatikusan bekapcsolja a WiFi-t (WiFi név: ExpressLRS RX, WiFi jelszó: ExpressLRS)
Használjon mobiltelefont vagy számítógépet a WiFi-hez való csatlakozáshoz, és jelentkezzen be a http://10.0.0.1 címre böngészővel a modelloldal megkereséséhez

Paraméterek

Antenna csatlakozó IPEX (u.FL)
Méretek (Hosszúság * szélesség * magasság) 46.9x32.7x14.6 mm
Rádió frekvencia 2.4 GHz
Súly 15.5 g

Csomag tartalma

1 * SuperP 14CH Diversity vevő

2 * 150 mm-es monopólus antenna (2,4 GHz)

1 * GH2.0 3 tűs kábel

1 * GH2.0 4 tűs kábel

1 * Y osztókábel szervóhoz

1 * Feszültségvizsgáló kábel

1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!