Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV SuperD ELRS 2.4G Diversity Vevőegység

Ár:
9.790 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_superd_elrs_2.4_div_rx
vevőegység színe
fekete
Menny.:db

Leírás

A BETAFPV SuperD ELRS az első valódi sokszínű vevőkészülék, amely két antennát, kettős vevőláncot és TCXO (hőmérsékletkompenzált kristályoszcillátor) technológiát alkalmaz, szuperpontos frekvenciát és kiváló teljesítményt extrém hőmérsékleti környezetben. 2,4 GHz-es és 915 MHz-es/868 MHz-es változatokat kínál, és nagymértékben megfelel a megbízhatóság követelményeinek a nagy hatótávolságú repüléshez, a légifotózáshoz vagy az FPV freestyle trükkökhöz.

Pontokba szedve
Valódi diverzitású vevő két komplett RF vevőlánccal (két SX1280/SX1281 vagy kettős SX1276), a legújabb hivatalos ExprssLRS alapján. ExpressLRS V3.0.0 firmware-rel érkezik.
Az ultrakönnyű súly mindössze 1,1 g antenna nélkül. A vevőkártya ésszerű elrendezésű, és kifogástalanul tiszta. Nagyon könnyen forrasztható.
Két dipólus T antenna mindenirányú jelet hoz létre a jó jelátvitel érdekében. Javasoljuk, hogy az antennát külön és függőlegesen helyezze el egymástól, amennyire csak lehetséges, a jobb jel érdekében.
Nem csak FPV drónokhoz használják, hanem FPV rögzített szárnyú vagy más FPV repülőgépekhez is. Nagy teljesítményű nagy távolságú repülésben.
Az első igazi diverzitású vevő a 915/868 MHz-es frekvenciasávokhoz, két különálló vevőmodullal, amelyek együtt dolgoznak a jel vételi minőségének és általános megbízhatóságának javítása érdekében.
A 900 MHz-es rádiórendszer alacsonyabb frekvenciája miatt nagyobb diffrakciós képességet mutat, míg a 2,4 GHz-es rendszerek általában irányítottak, és érzékenyek az épületek, lombozat vagy nedvesség okozta csillapításra.
Leírás
Tétel: BETAFPV SuperD ELRS 2,4 GHz-es Diversity Receiver
MCU: ESP32 PICO D4, kettős SX1280 (SX1281)
Telemetriai teljesítmény: 20 dBm
Súly antenna nélkül: 1,1g
RF frekvencia: 2,4 GHz (ISM)
Antennacsatlakozó: IPEX MHF 1/U.FL
Bemeneti feszültség: +5 V DC @ „+” pad
Vevő protokoll: CRSF
PCB mérete: 22 mm x 14 mm
Az első valódi sokszínű vevőkészülék TCXO-val
A SuperD ELRS 2,4 GHz-es Diversity Receiver beépített TCXO-t (hőmérsékletkompenzált kristályoszcillátort) tartalmaz, amelyen két RF chip osztozik a szuperpontos órajelforrás érdekében. A két RF chipet és PA+LNA-t tartalmazó valódi diverzitás vevő nagy mennyiségű hőt termel munka közben. A kiváló minőségű TCXO-val képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek anélkül, hogy félne a melegtől és a hidegtől, és folyamatosan pontos frekvenciát ad ki a hosszú távú repüléshez.

Konfiguráció és kötés
Az ExpressLRS a Crossfire soros protokollt (AKA CRSF protokoll) használja a SuperD diverzitás vevő és a repülésvezérlő kártya közötti kommunikációhoz. Vegyük példának a Betaflight firmware-t használó repülésvezérlőt a vezetékezés és portkonfiguráció bemutatására.

Az alapkonfigurációhoz csatlakoztassa a repülésvezérlőt a Betaflight Configurator-hoz. Először a "Port" oldalon engedélyezze a repülésvezérlő soros portját (például az UART1-et) "Serial Rx"-ként.

A konfigurációs oldalon állítsa a Vevő módot Soros értékre (UART-on keresztül), a Soros vevőszolgáltatót pedig CRSF-re.

A SuperD diversity vevő alapértelmezett firmware-je az ExpressLRS V3.0.0 protokollt használja, és nincs előre beállított kötési mondata. Ezért a távadó modul firmware verziójának ExpressLRS V3.0.0 vagy újabb verziójúnak kell lennie. Mind a vevő, mind az adó modulon nem lehet kötelező kifejezés.

Kapcsolja be és kapcsolja ki a vevőt háromszor, minden lépésben 2 másodperc szünetet tartva a kötés módba lépéshez;
Amikor a jelző gyorsan, kétszer villogni kezd narancssárgával, a vétel kötés módban van;
Lépjen be a rádió- vagy adómodul kötési módjába a vevőhöz való kötéshez; ha a jelzőfény folyamatosan világít, az azt jelzi, hogy az eszközt sikeresen összekapcsolták.
Megjegyzés: Az egyszeri kötés után a vevő emlékezni fog az automatikusan mentett kötési kifejezésre és eszközre. Az eszköz további újraindítása automatikusan kötődik, újrakötési folyamat nélkül.

A 2,4 GHz-es alapértelmezett firmware az ELRS V3.0.0. Ha távirányítóval vagy adómodullal szeretne kötni, frissítse azt V3.0.0 vagy újabb verzióra. Ha szeretné frissíteni a legújabb hivatalos ELRS firmware-t a SuperD vevőhöz, frissítse az ELRS Configurator-t V1.5.2 vagy újabb verzióra. Válassza ki a „BETAFPV SuperD 2.4GHz RX” céleszközt.

Paraméterek

Antenna csatlakozó IPEX (u.FL)
Rádió frekvencia 2.4 GHz
Súly 1,1 g

Csomag tartalma

1* SuperD 2.4GHz Diversity vevő

2* 2,4 GHz-es T antenna

1* 4 tűs fejléc

1* 4 tűs vezetékköteg

1* Használati útmutató

2* Hőre zsugorodó cső

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 10. 17.
Nagyon jó a termék!
Long Range-re is lehet használni, jó a hatótávja.
The product is very good!
It can also be used for Long Range, it has a good range.