Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Pavo35 Whoop Váz

Ár:
19.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo35_frame
Váz mérete: 3,5 col
Menny.:db

Leírás

A Pavo35 Brushless Whoop Frame a forradalmi Cinewhoop, amelyet a termékcsapat az aerodinamika alkalmazásával eltöltött számtalan óra után talált ki. A hurokcsatorna további 400 g-os tolóerőt és CNC 7075 alumínium Y-alakú ellenállást képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a torzulást és a hajlítást repülés közben, ugyanakkor alkalmazkodjon a mainstream HD VTX-hez és a szabványos akciókamerákhoz is, garantálva a legsimább, legerősebb és legérzékenyebb repülést az összes közül. 3,5"-es cinewkarikák.

Pavo35 Brushless Whoop Frame

Bullet Point

A 9:4:1-es megbízhatósági-tömeg aránynak köszönhetően egy 5"-es quad teljesítményéhez hasonlítható képkocka. 12 perc repülési idő biztosítja, hogy a pilóta repül, és egy mozdulattal maximális felvételt készít.
Az innovatív Y-alakú CNC fém tartószerkezet javíthatja az egész gép szerkezeti szilárdságát, torziós ellenállását és vibrációs jellemzőit az alumínium oszlopokhoz képest, így gyorsabban és simábban reagál.
A rakétamotor által ihletett csőkialakítás javítja az oldalsó stabilitást, és 400 grammal növeli a tolóerőt a légcsavarvédő nélkülihez képest, így a Pavo35 erősebb és jobb repülési érzetet biztosít.
A hurokcsatorna szegecselve és összeszerelve van, az új megjelenés és tervezési koncepció pedig egyszerűbb telepítést és erősebb szerkezetet tesz lehetővé.
A távolról be- és kikapcsolható COB fénycsík-szerelvény lehetővé teszi a pilóták számára, hogy bármilyen jelenetben élvezhessék a repülést.


Leírás
Tétel: Pavo35 Brushless Whoop Frame
Tengelytáv: 148 mm
Felső lemez: 3 mm-es T700 szénszálas
Alaplap: 1,5 mm-es T700 szénszál
Gimbal szénlemez: 2mm T700 szénszál
Oszlop: 7075 alumíniumötvözet CNC
Akkumulátortartó: 7075 alumíniumötvözet CNC
Whoop Duct: PC fröccsöntött áttetsző szürke
Hoop csatorna átmérője: 92 mm
Akkumulátor csatlakozó: Fix XT60
Kamera beépítési mérete: 20 mm (kompatibilis a 19 mm-rel)
HD VTX beépítési méret: 25,5*25,5mm M1.6/20*20mm M2
HD VTX antenna rögzítési furat mérete: 4 mm
Repülésvezérlő rögzítési furat mérete: 25,5*25,5 mm
Motor rögzítési furat mérete: 4*M2 EQS ø12mm
Súly: 113,9 g

Pavo35 Brushless Whoop Frame

Pavo35 keretkészlet
A Pavo35 hangcsatorna további 400 g-os tolóerőt és egy CNC 7075 alumínium Y alakú leállást is képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a torzulást és a hajlítást repülés közben. Az erőteljes és sima repülés garantált. A keret moduláris felépítése áramvonalas megjelenést garantál, kiálló vezetékek nélkül, a rögzített tápcsatlakozó kialakítása pedig könnyű egykezes csatlakozást tesz lehetővé. A keret összeszerelése gyerekjáték, megköveteli a négy alsó csavar egyszerű meghúzását és a szegecselő kialakítást a csatorna kényelmes leválasztásához.

Pavo35 Brushless Whoop Frame

A hurokcsatorna kialakítása teljes mértékben a rakétahajtómű-fúvóka aerodinamikai elvére utal, és különböző magasságokat és vastagságokat alkalmaz, a bemenő levegő csatornán belüli összenyomása révén a kipufogógáz nyomásának jelentős növekedése érhető el. Következésképpen további 400 g-os tolóerő keletkezik, és ezzel egyidejűleg javul a szivacskarika vízszintes stabilitása. A megnövelt teljesítmény és a kivételes repülési stabilitás révén a kihívást jelentő manőverek végrehajtása, mint például a billentések és a Pavo35 bekapcsolása figyelemreméltóan egyenletes és precíz reakciókat eredményez. A pilóták fokozott repülési érzést fognak tapasztalni. Pavo35 Brushless Whoop Frame

A hurokcsatorna kialakítása teljes mértékben a rakétahajtómű-fúvóka aerodinamikai elvére utal, és különböző magasságokat és vastagságokat alkalmaz, a bemenő levegő csatornán belüli összenyomása révén a kipufogógáz nyomásának jelentős növekedése érhető el. Következésképpen további 400 g-os tolóerő keletkezik, és ezzel egyidejűleg javul a szivacskarika vízszintes stabilitása. A megnövelt teljesítmény és a kivételes repülési stabilitás révén a kihívást jelentő manőverek végrehajtása, mint például a billentések és a Pavo35 bekapcsolása figyelemreméltóan egyenletes és precíz reakciókat eredményez. A pilóták fokozott repülési érzést fognak tapasztalni.

Pavo35 Brushless Whoop Frame

Ragyogj az éjszakai körutazásban

A Pavo sorozatú COB LED szalag egy 5 V-os, 750 mm*4 mm méretű LED-szalag. A Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter azt a figyelemre méltó funkciót kínálja, hogy rádióadón keresztül vezérelheti a fedélzeti COB fénycsíkot. Ez a kényelmes funkció lehetővé teszi a fénycsík fényerejének és be-/kikapcsolásának rugalmas szabályozását. Mivel a fényszennyezést ki kell küszöbölni a videók rögzítésekor, a COB-t ki kell kapcsolni. A COB azonban újra bekapcsolható versenyzés és szabadstílus közben, javítja a hangulatot, és navigációs jelzőket biztosít, lehetővé téve a pilóták számára, hogy bármikor zökkenőmentesen válthassanak a különböző jelenetek között, például szórakozás, sport vagy filmkészítés során, egyedi igényeiknek megfelelően.

Pavo35 Brushless Whoop Frame

Paraméterek

Beépítési méret 25,5x25,5 mm (whoop)
stílus Cinewhoop
Súly 113,9 g

Csomag tartalma

1 * Felső lemez
1 * Gimbal szénlemez
1 * Alaplap
2 * Elemkötő tartó
4 * Y alakú alumíniumötvözet konzol
1 * Whoop Duct
1 * Vevőtartó
1 * Amass XT60EW-M aljzat (fekete)
2 * Akkumulátor csúszásgátló mat
1 * Akkumulátorrögzítő
4 * Repülésvezérlő erősítő golyó
4 * Elforgatható/dönthető vibrációcsökkentő labda
4 * Pan/Dönthető csavarok
2 * Belső hatlapfejű laposfejű csavar M2,5*5
10 * Belső hatlapú lapos fejű csavar M2*6
4 * Belső hatlapú lapos fejű csavar M2*8
4 * Belső hatlapú lapos fejű csavar M2*10
4 * Nylon anya M2
1 * Tartozékcsomag
1 * Szervizkártya
1 * Keret kézikönyv

Pavo35 Brushless Whoop Frame

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!