Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter - PNP

Ár:
116.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo35_drone_pnp
Menny.:db

Leírás

A Pavo35 a forradalmi Cinewhoop, amelyet a termékcsapat talált ki, miután számtalan órát töltött az aerodinamika alkalmazásával. A hurokcsatorna további 400 g-os tolóerőt és egy CNC 7075 alumínium Y-alakú leállást képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a torzítást és a hajlítást repülés közben, miközben a főáramú HD VTX és szabványos akciókamerák számára is alkalmas. Az új, nagy teljesítményű meghajtórendszer akár 12 perces repülési időre is megnöveli a számítási teljesítményt, így garantálja, hogy ez a legsimább, legerősebb és legérzékenyebb repülés az összes 3,5"-es cinewhoop között.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Bullet Point

A 9:4:1-es megbízhatósági-súlyarányú quad egy 5"-es quad teljesítményéhez hasonlítható. A 12 perces repülési idő biztosítja, hogy a pilóta repüljön, és egy menetben maximális felvételt készítsen.
Az innovatív Y-alakú CNC fém tartószerkezet javíthatja az egész gép szerkezeti szilárdságát, torziós ellenállását és vibrációs jellemzőit az alumínium oszlopokhoz képest, így gyorsabban és simábban reagál.
A rakétamotor által ihletett csőkialakítás javítja az oldalsó stabilitást és 400 grammal növeli a tolóerőt a légcsavarvédő nélkülihez képest, így a Pavo35 erősebb és jobb repülési érzést ad.
A hurokcsatorna szegecselve és összeszerelve van, az új megjelenés és formatervezés pedig egyszerűbb telepítést és erősebb szerkezetet tesz lehetővé.
Kivételes rögzítési lehetőségeket kínál, és nem csak a DJI O3, Walksnail és HD VTX telepítéseket támogatja, hanem zökkenőmentesen működik olyan szabványos akciókamerákkal is, mint a GoPro 12, DJI Action 4 és Insta One R.
Az F722 35A AIO kefe nélküli repülésvezérlő F722 chippel rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy feldolgozási sebességet biztosít, akár 128 000 PWM-frekvenciát is.
A távolról be- és kikapcsolható COB fénycsík-szerelvény lehetővé teszi a pilóták számára, hogy bármilyen jelenetben élvezhessék a repülést.


Leírás

  Pavo25 V2 Pavo35
Tengelytáv 112mm 148mm
Motor 1505 | 4600KV 2006 | 2400KV
Propeller GF D63-3 GF D90S-3
Akksi csatlakozó Fixed XT30 Fixed XT60
Súly( DJI O3 Air Unit, Battery nélkül) 153g 238g
Súly(DJI O3 Air Unit-al) 190g 275g
Akksi 4S 650mAh~850mAh 6S 1050mAh~1400mAh
Repülési idő 6~8 mins 10~12 mins
Ajánlott kamera Naked GoPro 12、DJI Action 2、Insta Go 3 GoPro12, DJI Action4, Insta One R
FC F722 35A AIO V2
VTX támogatás DJI O3 Air Unit
Walksnail Avatar HD Pro Kit
Caddx Vista Kit/RUNCAM Link
Analog camera
Kamera támogatás DJI O3
Avatar HD Pro
Caddx, RUNCAM series 19mm&20mm HD
Analog 19mm 
Vevőegység ELRS, TBS
Kamera felfogatás GoPro felfogatás

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Kamera és VTX rendszer

A Pavo35 Cinewhoopként számos FPV kamerával és HD VTX rendszerrel kompatibilis, így rendkívül sokoldalú. Kivételes rögzítési lehetőségeket kínál, és nem csak a DJI O3, Walksnail és HD VTX telepítéseket támogatja, hanem zökkenőmentesen működik olyan szabványos akciókamerákkal is, mint a GoPro 12, DJI Action 4 és Insta One R, köszönhetően a mellékelt fröccsöntött kameratartónak. Az új lengéscsillapító gimbal kialakítást a kerettel kombinálva alkalmazzák, hatékonyan kezeli a videozselé problémáját és növeli az FPV kamerák stabilitását. Lehetővé teszi a drón számára, hogy izgalmas szabadstílusú jeleneteket rögzítsen nagy sebességgel, és professzionális minőségű légifelvételeket készítsen.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Pavo35 keretkészlet

A Pavo35 hangcsatorna további 400 g-os tolóerőt, valamint egy CNC 7075 alumínium Y-alakú leválasztást képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a torzulást és a hajlítást repülés közben. Az erőteljes és sima repülés garantált. A keret moduláris felépítése áramvonalas megjelenést garantál, kiálló vezetékek nélkül, a rögzített tápcsatlakozó kialakítása pedig könnyű egykezes csatlakozást tesz lehetővé. A keret összeszerelése gyerekjáték, megköveteli a négy alsó csavar egyszerű meghúzását és a szegecselő kialakítást a csatorna kényelmes leválasztásához.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

A hurokcsatorna kialakítása teljes mértékben a rakétahajtómű-fúvóka aerodinamikai elvére utal, és különböző magasságokat és vastagságokat használ fel a felső és alsó él között, a belépő levegő csatornán belüli összenyomása révén a kipufogógáz nyomásának jelentős növekedése érhető el. . Következésképpen további 400 g-os tolóerő keletkezik, és ezzel egyidejűleg javul a szivacskarika vízszintes stabilitása. A megnövelt teljesítmény és a kivételes repülési stabilitás révén a kihívást jelentő manőverek végrehajtása, mint például a billentések és a Pavo35 bekapcsolása figyelemreméltóan egyenletes és precíz reakciókat eredményez. A pilóták fokozott repülési érzést fognak tapasztalni.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Az Y szerkezeti alak kiállása azt jelenti, hogy 8 támasztóerő van a felső lemezen, növelve a quad szerkezeti szilárdságát, ami simább kanyarokat és minimális vibrációt eredményez repülés közben. A CNC-ellenállás repülőgép szabványos anyagából – 7075 alumíniumötvözetből – készült, hogy növelje a szilárdságot, hogy a pilóták magabiztosan indulhassanak erőteljes repülésekre. Ezenkívül a csatorna csak 4 csavarral van biztonságosan rögzítve, míg a többi csatlakozás a régi kínai hagyományos szegecselési technikát alkalmazza, amely biztosítja a gyors össze- és szétszerelést, beleértve a rögzített tápcsatlakozó kialakítását is. Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Erőteljes Propulziós Rendszer

A LAVA Series 2006 Brushless Motors 6S 3,5 hüvelykes quadokhoz készült, nagy agilitással és gyorsulással. A GemFan D90S 3 lapátos légcsavarokkal (1,5 mm-es tengely) és az F722 35A AIO V2 FC-vel kombinálva rugalmas vezérlést kínálhat a pilóták számára. Könnyedén megfelelhet a drónversenyeknek és a professzionálisan felvett filmkészítési igényeknek, kiváló repülési élményt és kiváló minőségű képkimenetet biztosítva a 6S 3,5 hüvelykes quadok simább és stabilabb repülési szintet biztosítva.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Repülésirányító

Az F722 35A AIO Brushless Flight Controller F722 chippel rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy feldolgozási sebességet biztosít, akár 128 KB-os PWM-frekvenciáig, beépített 16 MB-os flash memória chippel, amely a Blackbox naplózására szolgál. 6 teljes UART érhető el ezen a táblán. A 6 érintkezős plug&play porttal közvetlenül csatlakoztatható HD Digital VTX-hez, forrasztási munka nélkül. Az akár 2-6S bemeneti feszültség támogatásával ez az FC a maximumra tolja az FPV versenyzőt, megbízható és gördülékeny repülést biztosítva a drónok számára.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Ragyogj az éjszakai körutazásban

A Pavo sorozatú COB LED szalag egy 5 V-os, 750 mm*4 mm méretű LED-szalag. A Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter azt a figyelemre méltó funkciót kínálja, hogy rádióadón keresztül vezérelheti a fedélzeti COB fénycsíkot. Ez a kényelmes funkció lehetővé teszi a fénycsík fényerejének és be-/kikapcsolásának rugalmas szabályozását. Mivel a fényszennyezést ki kell küszöbölni a videók rögzítésekor, a COB-t ki kell kapcsolni. A COB azonban újra bekapcsolható versenyzés és szabadstílus közben, javítja a hangulatot, és navigációs jelzőket biztosít, lehetővé téve a pilóták számára, hogy bármikor zökkenőmentesen válthassanak a különböző jelenetek között, például szórakozás, sport vagy filmkészítés során, egyedi igényeiknek megfelelően.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

ND szűrő DJI O3 kamerához

A BETAFPV ND szűrő DJI O3 kamerához, UV, CPL, ND8, ND16, ND32 kifejezetten a Pavo35, Pavo25 V2, Pavo20 és Pavo Pico kefe nélküli Whoop Quadcopterhez készült. Eközben a DJI O3 Air Unit ND szűrőit a DJI O3 Air Unithoz szabták, és képesek csökkenteni a kamera lencséjébe jutó fény mennyiségét. Ezzel a funkcióval lassabb záridőt vagy szélesebb rekesznyílást érhet el repülés közben. Ezek a könnyű szűrők kiváló minőségű optikai osztályból készülnek, biztosítva az optimális képtisztaságot, és túl könnyen telepíthetők a szerkezetre.

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Csomag tartalma

1 * Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter | PNP
1 * COB fénycsík tartozékcsomag
4 * GemFan D90S 3 lapátos propeller (1,5 mm-es tengely) (átlátszó szürke)
1 * GoPro rögzítő
1 * Kameratartó (balra)
1 * Kameratartó (jobbra)
4 * M1,6 * 8 hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 3 hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 8 Hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 4 hatlapfejű gombfejű csavar
2 * M2 * 5 hatlapfejű gombfejű csavar
2 * M2 * 8 hatlapfejű gombfejű csavar
1 * M5 * 18 Hatlapfejű csavar
1 * M5 * 5 Lazulásgátló anya
1 * H1.27 hatlapfejű csavarkulcs
1 * Szervizkártya
1 * Keret használati útmutató
1 * Repülésirányító használati útmutatója

Pavo35 Brushless Whoop Quadcopter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!