Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Pavo25 V2 Whoop Drón - ELRS

Ár:
94.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo25_v2_elrs_drone
Menny.:db

Leírás

A Pavo25 V2 a forradalmi Cinewhoop, amelyet a termékcsapat talált ki, miután számtalan órát töltött az aerodinamika alkalmazásával. A hurokcsatorna további 200 g-os tolóerőt és egy CNC 7075 alumínium Y-alakú leállást képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a torzulást és a hajlítást repülés közben, ugyanakkor a főáramú HD VTX és Naked Action Cams is helyet kapjon. Az új, nagy teljesítményű meghajtási rendszer akár 8 perces repülési időre is megnöveli a számítási teljesítményt, garantálva ezzel a legsimább, legerősebb és legérzékenyebb repülést az összes 2,5"-es cinewhoop között.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

Bullet Point

A Pavo25 V2-t kifejezetten úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a DJI O3 Air Unit-hoz, ezzel orvosolva azt a korábbi korlátot, hogy a Pavo25 képtelen volt az O3-kompatibilitásra.

Az innovatív Y-alakú CNC fém tartószerkezet javíthatja az egész gép szerkezeti szilárdságát, torziós ellenállását és vibrációs jellemzőit az alumínium oszlopokhoz képest, így gyorsabban és simábban reagál.

A rakétamotor által ihletett csőkialakítás javítja az oldalsó stabilitást és 200 grammal növeli a tolóerőt a légcsavarvédő nélkülihez képest, így a Pavo25 V2 erősebb és jobb repülési érzést ad.

A hurokcsatorna szegecselve és összeszerelve van, az új megjelenés és formatervezés pedig egyszerűbb telepítést és erősebb szerkezetet tesz lehetővé.

Kivételes rögzítési lehetőségeket kínál, és nem csak a DJI O3, Walksnail és HD VTX telepítéseket támogatja, hanem zökkenőmentesen működik olyan könnyű kamerákkal is, mint a Naked GoPro 12, DJI Action 2 és InstaGo 3.

Az F722 35A AIO kefe nélküli repülésvezérlő F722 chippel rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy feldolgozási sebességet biztosít, akár 128 000 PWM-frekvenciát is.

A távolról be- és kikapcsolható COB fénycsík-szerelvény lehetővé teszi a pilóták számára, hogy bármilyen jelenetben élvezhessék a repülést.

Leírás

Tétel: Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter
Tengelytáv: 112 mm
FC: F722 35A AIO V2
Motor: 1506 | 4200KV
Akkumulátor csatlakozó: Rögzített XT30
Keret: Pavo25 V2 Brushless Whoop Frame
VTX támogatás: DJI O3 Air Unit, Walksnail Avatar HD Pro Kit, Caddx Vista Kit/RUNCAM Link, Analóg kamera
Támogató kamera: DJI O3, Avatar HD Pro Caddx, RUNCAM sorozat 19 mm és 20 mm HD, analóg 19 mm
Repülési idő: 6-8 perc
Tartozékok: GF D63 3 penge
RX verzió: ELRS, TBS
Javasolt akkumulátor: 4S 650mAh~850mAh

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

Kamera és VTX rendszer
A Pavo25 V2 Cinewhoopként számos FPV kamerával és HD VTX rendszerrel kompatibilis, így rendkívül sokoldalú. Kivételes rögzítési lehetőségeket kínál, és nem csak a DJI O3, Walksnail és HD VTX telepítéseket támogatja, hanem zökkenőmentesen működik olyan könnyű kamerákkal is, mint a Naked GoPro 12, DJI Action 2 és InstaGo 3, köszönhetően a mellékelt fröccsöntött kameratartónak. Az új lengéscsillapító gimbal kialakítást a kerettel kombinálva alkalmazzák, hatékonyan kezeli a videozselé problémáját és növeli az FPV kamerák stabilitását. Lehetővé teszi a drón számára, hogy izgalmas szabadstílusú jeleneteket rögzítsen nagy sebességgel, és professzionális minőségű légifelvételeket készítsen.

Pavo25 V2 keretkészlet

A Pavo25 V2 hangcsatorna további 200 g-os tolóerőt és egy CNC 7075 alumínium Y-alakú leválasztást is képes megnövelni, hogy kiküszöbölje a repülés közbeni torzulást és hajlítást. Az erőteljes és sima repülés garantált. A keret moduláris felépítése áramvonalas megjelenést garantál, kiálló vezetékek nélkül, a rögzített tápcsatlakozó kialakítása pedig könnyű egykezes csatlakozást tesz lehetővé. A keret összeszerelése gyerekjáték, megköveteli a négy alsó csavar egyszerű meghúzását és a szegecselő kialakítást a csatorna kényelmes leválasztásához.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

A hurokcsatorna kialakítása teljes mértékben a rakétahajtómű-fúvóka aerodinamikai elvére utal, és különböző magasságokat és vastagságokat használ a felső és az alsó él között, a beömlő levegő csatornán belüli összenyomásával jelentős kipufogónyomás-növekedés érhető el. . Következésképpen további 200 g-os tolóerő keletkezik, ezzel egyidejűleg javítva a horganykör vízszintes stabilitását. A megnövelt teljesítmény és a kivételes repülési stabilitás révén az olyan kihívást jelentő manőverek végrehajtása, mint például a billentések és a Pavo25 V2 bekapcsolása figyelemreméltóan egyenletes és precíz reakciókat eredményez. A pilóták fokozott repülési érzést fognak tapasztalni.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

Az Y szerkezeti alak kiállása azt jelenti, hogy 8 támasztóerő van a felső lemezen, növelve a quad szerkezeti szilárdságát, ami simább kanyarokat és minimális vibrációt eredményez repülés közben. A CNC-ellenállás repülőgép szabványos anyagából – 7075 alumíniumötvözetből – készült, hogy növelje a szilárdságot, hogy a pilóták magabiztosan indulhassanak erőteljes repülésekre. Ezenkívül a csatorna csak 4 csavarral van biztonságosan rögzítve, míg a többi csatlakozás a régi kínai hagyományos szegecselési technikát alkalmazza, amely biztosítja a gyors össze- és szétszerelést, beleértve a rögzített tápcsatlakozó kialakítását is.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

Erőteljes Propulziós Rendszer

Az 1505 4600KV kefe nélküli motort a 4S 2,5 hüvelykes quadokhoz tervezték, kiváló nyomatékteljesítménnyel. A GF D63 3 lapátos, 1,5 mm-es tengelyű propellerrel és az F722 35A AIO V2 repülésvezérlővel kombinálva a pilóták könnyen reprodukálhatják a freestyle-t. Könnyedén megfelelhet a drónversenyeknek és a professzionálisan felvett filmkészítési igényeknek, kiváló repülési élményt és kiváló minőségű képkimenetet biztosítva a Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopterünk simább és stabilabb repülési szintjéhez vezetve.

Repülésirányító

Az F722 35A AIO Brushless Flight Controller egy F722 chippel rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy feldolgozási sebességet biztosít, akár 128 KB PWM-frekvenciát, beépített 16 MB-os flash memória chippel, amely a Blackbox naplózására szolgál. 6 teljes UART érhető el ezen a táblán. A 6 tűs plug&play porttal közvetlenül csatlakoztatható a HD Digital VTX, forrasztási munka nélkül. Az akár 2-6S bemeneti feszültség támogatásával ez az FC a maximumra tolja az FPV versenyzőt, megbízható és gördülékeny repülést biztosítva a drónok számára.

Ragyogj az éjszakai körutazásban

A Pavo sorozatú COB LED szalag egy 5 V-os, 560 mm*4 mm méretű LED-szalag. A Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter azt a figyelemre méltó funkciót kínálja, hogy rádióadón keresztül vezérelheti a fedélzeti COB fénycsíkot. Ez a kényelmes funkció lehetővé teszi a fénycsík fényerejének és be-/kikapcsolásának rugalmas szabályozását. Mivel a fényszennyezést ki kell küszöbölni a videók rögzítésekor, a COB-t ki kell kapcsolni. A COB azonban újra bekapcsolható versenyzés és szabadstílus közben, javítja a hangulatot, és navigációs jelzőket biztosít, lehetővé téve a pilóták számára, hogy bármikor zökkenőmentesen válthassanak a különböző jelenetek között, például szórakozás, sport vagy filmkészítés során, egyedi igényeiknek megfelelően.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

 

ND szűrő DJI O3 kamerához

A BETAFPV ND szűrő DJI O3 kamerához, UV, CPL, ND8, ND16, ND32, kifejezetten a Pavo25 V2, Pavo20 és Pavo Pico kefe nélküli Whoop Quadcopterhez készült. Eközben a DJI O3 Air Unit ND szűrőit a DJI O3 Air Unithoz szabták, és képesek csökkenteni a kamera lencséjébe jutó fény mennyiségét. Ezzel a funkcióval lassabb záridőt vagy szélesebb rekesznyílást érhet el repülés közben. Ezek a könnyű szűrők kiváló minőségű optikai osztályból készülnek, biztosítva az optimális képtisztaságot, és túl könnyen telepíthetők a szerkezetre.

Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter

Csomag tartalma

1 * Pavo25 V2 Brushless Whoop Quadcopter
1 * COB fénycsík tartozékcsomag
4 * GF D63 3 lapátos támaszték, 1,5 mm-es tengely (átlátszó szürke)
1 * Gopro Mount
1 * Kameratartó (balra)
1 * Kameratartó (jobbra)
4 * M1,6 * 8 hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 3 hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 8 Hatlapfejű laposfejű csavar
4 * M2 * 4 hatlapfejű gombfejű csavar
2 * M2 * 5 hatlapfejű gombfejű csavar
2 * M2 * 8 hatlapfejű gombfejű csavar
1 * M5 * 18 Hatlapfejű csavar
1 * M5 * 5 Lazulásgátló anya
1 * H1.27 hatlapfejű csavarkulcs
1 * Szervizkártya
1 * Keret használati útmutató
1 * Repülésirányító használati útmutatója

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!