Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BETAFPV Pavo20 Whoop váz + HD VTX tartó

Ár:
5.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo20_frame_hd
Váz mérete: 2 inch 90-120 mm
Menny.:db

Leírás

A Pavo20 Brushless Whoop Frame 2"-os DJI O3 cinewhoop-hoz készült, 150 g alatt. A Caddx Vistával és a RunCam Linkkel is büszkélkedhet, és átfogó újratervezésen esett át, hogy garantálja a precíz védelmet. Az ütközésálló PA12 anyagból készült váz megerősített keresztmetszetű, az aerodinamikai elvekkel összhangban zseniálisan megtervezett, kifogástalan szinergiát eredményezve a továbbfejlesztett 3S energiarendszerrel. Ez a kombináció páratlan tolóerőt biztosít, minden várakozást felülmúlva. Kétségtelenül a csúcsválasztás az igényes pilóták számára, akik igyekeznek DJI O3 cinewhoop élményüket soha nem látott magasságokba emelni.

Bullet Point

Az integrált fröccsöntő HD VTX tartókonzol kiküszöböli a csavarok feszességének beállításával járó gondokat és a problémamentes beszerelést. Az eredeti átviteli antenna közvetlenül a keretkészletre szerelhető.
Ütésálló PA12 megvastagított hangcsatornával. Megerősített keresztmetszetű kialakítása növeli az erőt és a robbanásállóságot, alkalmazza az aerodinamika elveit, és hibátlanul szinergizál a továbbfejlesztett energiarendszerrel.
A kamera oldalpanele és a 4 pontos rögzítési kialakítás hatékonyan védi az objektívet, miközben lehetővé teszi az ND szűrők egyszerű beszerelését, kiküszöbölve az intenzív repülések utáni szögeltérésekkel kapcsolatos aggályokat.
A nyitott végű akkumulátorszíj-nyílás, beleértve az oldalsó nyílásokat is, biztosítja az akkumulátor biztonságos és stabil elhelyezését, amely az akkumulátorok széles skáláját tartalmazza. A barkácsolás szerelmesei akár 2-4S akkumulátorokat is használhatnak.
Megjegyzés: A 2-4S a Pavo20 vázhoz való, ez a Pavo20 quadcopter csak a 3S akkumulátorokat támogatja.

Pavo20 Brushless Whoop Frame

Leírás

Tétel: Pavo20 Brushless Whoop Frame
Tengelytáv: 90mm
Anyaga: PA12/PP
Súly: 26,7 g (HD VTX konzollal), 13,8 g (Whoop Duct), 4,1 g (csak HD VTX konzollal)
Szín: fekete/kék/átlátszó szürke
Felső lemez vastagsága: 2 mm
Kamera: 19mm/20mm
Kamera szűrő: Támogatás
FC rögzítés: 26 × 26 mm, alkalmas a hagyományos whoop FC-hez
Motortartó: 4-M2-φ9mm
Akkumulátor nyílás szélessége: 20 mm

Kompatibilitás a Popular HD VTX-szel

A Pavo20 különféle HD VTX típusokat támogat. A DJI O3 Air Unit akár 1080P-t is támogat a kétsávos átviteli technológia segítségével a jobb jelstabilitás érdekében. A Caddx Vista akár 720P-t is támogat, alacsony késleltetéssel és kiváló képminőséggel. A RunCam Link kompatibilis a népszerű FPV rendszerekkel, például a formálókkal, sokoldalú megoldásokat kínálva a pilóták számára. A testreszabott HD VTX rögzítőkeret osztott kialakítású, így könnyedén telepíthető a barkácsoló pilóták számára, és további lehetőségeket fedezhet fel, miközben HD képminőséget biztosít.

Precíz biztonság HD VTX-hez

A kamera oldalsó panelje és a 4 pontos rögzítési lyuk kialakítása hatékonyan védi az objektívet, miközben lehetővé teszi az ND szűrők egyszerű beszerelését, garantálja a kompromisszumok nélküli lencsevédelmet, és kiküszöböli az intenzív repülések utáni szögeltérésekkel kapcsolatos aggályokat. Réz anya kialakítású, integrált fröccsöntési technikát alkalmazva, kiküszöbölve a csavarok feszességének beállításával és a telepítés egyszerűsítésével kapcsolatos gondokat. Nyitott végű akkumulátorszíj-nyílás, amely az akkumulátorok széles választékát tartalmazza*. Az oldalsó nyílások biztosítják az akkumulátor biztonságos és stabil elhelyezését, megakadályozva az esetleges elmozdulást repülés közben.

Megjegyzés: A 2-4S a Pavo20 vázhoz való, ez a Pavo20 quadcopter csak a 3S akkumulátorokat támogatja.

A Pavo20 által tapasztalt vibrációs problémák és megoldások összhangban vannak a Pavo Pico-val. Kérjük, olvassa el a Pavo Pico DJI O3 vibrációs problémát.

Ezen túlmenően az integrált fröccsöntő HD VTX tartókonzol egy betétes réz anyával büszkélkedhet, megkönnyítve a telepítést, félmenetes csavarokkal felszerelve, amelyek kiküszöbölik a csavarok szorosságának beállításával kapcsolatos problémákat, ami szintén javítja a rezgéscsillapítást és biztosítja a stabilitást. és sima HD képek. Ugyanakkor a Pavo Picohoz is illeszthető.

Pavo sorozatú COB LED szalag

A Pavo sorozatú COB LED szalag egy 5 V-os, 560 mm*4 mm méretű LED szalag. További megvilágítást biztosít a jobb láthatóság és a fokozott üzembiztonság érdekében éjszakai vagy gyengén megvilágított körülmények között. Biztonságosan felszerelhető a keretre, amely egyedi fényhatásokat és lenyűgöző megjelenést biztosít. Válasszon a jégkék, a fehér, a zöld vagy a piros szín közül, vagy akár több színt is keverjen, hogy személyre szabja és emelje repülési élményét, miközben garantálja a biztonságot.

Paraméterek

Beépítési méret 25,5x25,5 mm (whoop)
stílus Whoop
Súly 26,7 g

Csomag tartalma

1* Pavo20 felső lemez
1 * 20 * 20 mm-es VTX szerelőlap
1 * Pavo20 Whoop Duct
1 * Pavo20 VTX konzol
1 * 130 mm-es akkumulátorszíj
2 * Akkumulátor csúszásgátló szőnyeg
2 * 5,8 g-os antenna
8 * M2 anya
10 * Gumi csillapító
6 * M2 * 10 csavarok
6 * M2*3 csavar
4 * M2*14 csavar
4 * M2*15 csavar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!