Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Pavo Pico Brushless Whoop Quadcopter-PNP (For DJI O3 HD Digital VTX) ELRS

Ár:
49.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_pavo_pico_elrs_for_dji03
Menny.:db

Leírás

Köszönet minden lelkes pilótának, aki korábban részt vett a BÉTA TESZTben, most kiadtuk a legkisebb 2S Sub100g DJI O3 Cinewhoopot! Ez az ultrakönnyű, kis tengelytávú cinewhoop nemcsak 45 mm-es légcsavarokkal van felszerelve, hanem a legújabb F4 1S 12A AIO Brushless FC V3-mal, amely nagyban javítja a repülés élményét. Az osztott kialakítású HD VTX rögzítőkeretnek köszönhetően támogatja a hagyományos HD digitális VTX modulok gyors telepítését, a gumicsillapító rezgéscsillapító kialakítása pedig a GyroFlow stabilizáló szoftverrel stabil és egyenletes HD-képet biztosít. Kialakítása kiválóan alkalmas beltéri és kültéri cirkálásra egyaránt.

Megjegyzés: A kamera és a HD Digital VTX (DJI O3 HD Digital VTX, Walksnail Avatar HD Digital VTX és Vista HD Digital VTX) nem minden csomagban található. külön kell megvenni őket.

Bullet Point
Az osztott kialakítású HD VTX rögzítőkeret olyan népszerű modellekkel kompatibilis, mint a DJI O3 Air Unit, a Walksnail Avatar HD Pro és a Caddx Vista. Az oldalsó konzolt, a gumicsillapító rezgéscsillapító kialakítását, az objektívtartót és az antennát megerősítették, hogy elnyomják az alacsony frekvenciájú vibrációt, és fokozzák a HD VTX biztonságát, biztosítva a nagy felbontású videók stabil kimenetét. Egyszerűen csatlakoztassa a VTX kábelt, és fejezze be a kötési folyamatot a repülés megkezdéséhez.
A DJI O3 kamera lencséjének védelme és a konzisztens nagy felbontású videokimenet repülés közbeni megőrzése érdekében objektívszűrőt és lencsevédő tartót is tartalmaz.
Az akkumulátornyílás és a HD VTX rögzítőkeret csatorna magassága csökkent, hogy javítsa az általános repülési élményt. A DIY akkumulátorrögzítési módszerek is támogatottak, így kompatibilisek a különböző méretű és kapacitású akkumulátorokkal.
Az újonnan kifejlesztett F4 1S 12A AIO Brushless FC V3 mindössze 4,2 grammot nyom, és HD digitális VTX-re van optimalizálva. Továbbfejlesztett számítási teljesítménye, nagy válaszsebessége és stabil repülése ideális választássá teszik a HD-húshoz.
A keret PA12 anyagból készült, amely kivételes ütésállóságáról és könnyed telepítési folyamatáról ismert
Leírás
Tételek: Pavo Pico Brushless Whoop Quadcopter
Fekete szín
Repülési idő*: 4 perc
Tengelytáv: 80,8 mm
FC: F4 1S 12A AIO Brushless FC V3 (STM32F405 MCU-verzió)
Akkumulátor: 2S 450mAh 45C
Kellékek: GF 45 mm-3B fekete propeller
Motor: 1102 | 14000kv piros és fekete (2022)
Súly (akkumulátor nélkül): 71,2 g (DJI O3), 66,02 g (Vista), 65,88 g (Avatar)
Keret: Pavo Pico Brushless Whoop Frame
HD VTX: Támogatja a DJI O3 Air Unit, Caddx Vista Kit / RUNCAM Link / Walksnail Avatar HD Pro Kit telepítését.
RX verzió: Soros ELRS
FPV kamera: DJI O3 kamera támogatása, Caddx sorozat, RUNCAM sorozatú 19 mm/20 mm-es kamera, Avatar HD Pro kamera
Megjegyzés: A repülési idő 8,4 V-6,8 V között van kiszámítva. A Pavo Pico Brushless Whoop Quadcopter pedig nem tartalmaz HD VTX-t és kamerát.

HD digitális VTX rendszer
A Pavo Pico többféle HD VTX-t támogat. A DJI O3 és a Walksnail Avatar Pro Kit egyaránt támogatja a HD digitális VTX-et 1080P-ig, kétsávos átviteli technológiával a jobb jelstabilitás érdekében. A Vista Kit támogatja a HD videó digitális jelátvitelét 720P-ig, alacsony késleltetéssel és kiváló képminőséggel. Kompakt és könnyű, így kiválóan használható kis drónok telepítéséhez, és kompatibilis a különböző távirányítókkal és monitorokkal. A testreszabott HD VTX rögzítőkeret osztott kialakítású, így könnyedén telepíthető a barkácsoló pilóták számára, és további lehetőségeket fedezhet fel, miközben HD képminőséget biztosít.

Pavo Pico keretkészlet
A HD VTX rögzítőkeret elkészítéséhez ultrakönnyű PP anyagot használtunk, növelve a szívósságát. Az antennarögzítő nyílást és a keretet egybeolvadták a sérülés kockázatának csökkentése érdekében, míg a kamera beépítési magasságát egy nyomtatott védőrésszel csökkentették, hogy a mozgatási szöget 30°-on belülre korlátozzák. Ezenkívül egy O3 szűrő használható az objektív védelmére és a képminőség javítására. Egyedülálló gumicsillapító rezgéscsillapító kialakítást építettünk be a GyroFlow stabilizáló szoftverrel együtt, amely nagymértékben növeli a biztonságot és sima, HD képkimenetet biztosít. A fröccsöntött csavarok becsavarásakor NE csavarja túl szorosan azokat, hogy hagyjon helyet a gumi csillapítóknak a vibráció elnyelésére. Kocsonyát okozhat a videóban.

DJI O3 vibrációs probléma
Annak érdekében, hogy megbirkózzon a rezgésből eredő kihívásokkal számos hurok drón esetében, a DJI O3 egység 4 gumicsillapítóval ellátott szénszálas lemezre van felszerelve. Ez az innovatív kialakítás csúcsteljesítményt és tökéletes stabilitást biztosít.

Hibaelhárítás:

A videó minőségének javítása érdekében DJI O3 HD VTX-el történő rögzítéskor kapcsolja ki az elektronikus stabilizátort, és használja a GyroFlow stabilizáló szoftvert.

Amikor a HD VTX tartót M1,4*10 csavarokkal rögzíti, ügyeljen arra, hogy az anya éppen érintse az ütéselnyelő golyót.

A Jello-effektus a fenti telepítés során két okból állhat elő:

A VTX tartó túlzottan meg van húzva a csavarral, és a gumidömper teljesen deformálódott. Ennek megoldásához győződjön meg arról, hogy a csavar annyira meg van húzva, hogy hozzáérjen a lengéscsillapító golyóhoz, és lazán tartsa a golyót és a tartót.
Ha nagy deformációról van szó

A keret vagy a quadcopter lapátjait szükség esetén cserélje ki nagyobb rezgésekre.
Megjegyzés: használjon acetát szalagot a motorvezetékek megkötésére, és megakadályozza, hogy lelógjanak és ne zavarják a propeller forgását.

Alacsony profilú kialakítás frissítése
A BÉTA TESZT során visszajelzések gyűjtése után a HD VTX rögzítőkeret és a hurokcsatorna magasságát 60,6 mm-ről 51,5 mm-re csökkentettük, és az elemtartó mélyebb profilt eredményez a cinewhoop-on.

A pilóták a barkácsolási lehetőségekkel, például akkumulátorszíjakkal vagy nyomtatható alkatrészekkel tovább testreszabhatják cinewhoop-jukat, lehetővé téve a kompatibilitást a különböző méretű akkumulátorokkal. Ez lehetővé teszi a pilóták számára, hogy saját igényeiknek és preferenciáiknak megfelelően alakítsák ki és fejlesszék cinewhoop-jukat. A következő lépések:

Repülésirányító
F4 1S 12A AIO Brushless FC V3, az ELSŐ repülésvezérlő, amelyet kifejezetten HD VTX-hez terveztek. Ez a zúgó kvadrokopter STM32F405 chippel van felszerelve a nagy teljesítményű számítások érdekében. Mindössze 4,2 gramm súlyú, és tartalmaz egy soros ELRS 2.4G vevőt, 16 MB Black Boxot, barométert és árammérőt. A HD VTX-hez készült, és a Betaflight 4.4.0-n keresztül külső GPS-t is támogat.

Energiaellátó rendszer
Az 1102 14000 kv-os motor nagyobb teljesítményt és alacsonyabb zajszintet biztosít, bőséges tolóerőt és lenyűgöző sebességet biztosít, amely lehetővé teszi a légi manőverek zökkenőmentes végrehajtását. A nagy teljesítményű 45 mm-es Gemfan légcsavarral párosítva ez az energiarendszer kiváló egyensúlyt ér el, erőteljes emelést és stabil repülést biztosít, miközben precíz és érzékeny vezérlést is biztosít. Ezeknek az energiarendszereknek a kombinációja kiváló választássá teszi Pavo Pico számára, lehetővé téve a pilóták számára, hogy könnyedén végezzenek filmezési feladatokat.

Szénszálas VTX Adapter
Azt találtuk, hogy a Vista és az Avatar HD Pro digitális VTX modulok beépítési méretei szorosan megegyeznek az O3 digitális VTX moduljaival. Így a 20x20 mm-es rögzítőfuratokkal ellátott szénlemez felszerelése elegendő mindkét digitális VTX felszereléséhez. Telepítse gyorsan és könnyedén, miközben kielégíti a pilóták különféle barkácsolási igényeit, és további repülési lehetőségeket fedez fel.

Pavo sorozat
A BETAFPV elkötelezett a Pavo Cinewhoop sorozat teljesítményének folyamatos optimalizálás és frissítések révén történő fokozása mellett. A Pavo Cinewhoop sorozatot, beleértve a Pavo25-öt, Pavo30-at és Pavo360-at is, úgy tervezték, hogy kivételes eredményeket nyújtson a lélegzetelállító és zökkenőmentes felvételek rögzítésekor. Ezenkívül ezek a drónok izgalmas repülési élményt kínálnak a pilótáknak, amelyek kielégítik a kalandvágyukat.

Csomag tartalma

1 * Pavo Pico kefe nélküli Whoop Quadcopter (HD digitális VTX és kamera nélkül)

1 * 2S 450 mAh akkumulátor

4 * GF 45mm-3B propeller

1 * USB paraméterbeállító kábel

1 * 5,8 G-os rézcsöves antennacsomag

1 * VTX konzol csavarcsomag

2 * DJI O3 HD digitális VTX antennatartó

2 * DJI O3 HD Digital VTX tartókonzol

1 * VTX szerelőlap

1 * VTX Mounting Plate

1 * DJI O3 lencse UV védő

1 * DJI O3 lencsevédő tok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!