Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Micro Air Canopy Fekete

Ár:
1.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_micro_air_canopy_black
Menny.:db

Leírás

A repülési élmény fokozása érdekében a barkácsolás szerelmesei következetesen a súlycsökkentést helyezték előtérbe, hogy ultrakönnyű szerkezetet érjenek el az 1S ordító drónok esetében. Következésképpen kifejlesztettünk egy rendkívül könnyű, mindössze 0,74 g tömegű Micro Air Canopy-t, amely nemcsak a kamera szögének 25°-ról 50°-ra történő beállítását teszi lehetővé, hanem a farokba beépített antennatartókkal is rendelkezik. Ha az a cél, hogy optimalizálja a lombkorona funkcionalitását, miközben minimalizálja a súlyt, hogy elérje a Sub18g 65mm Whoop-ot, akkor ez az opció a végleges választás.

Bullet Point

A mindössze 0,74 g súlyú lombkorona leegyszerűsített, mégis tartós szerkezettel büszkélkedhet, így könnyű felszerelni. Ez az első számú választás az ultrakönnyű kis drónokhoz.
Ez az üreges kialakítás átalakítja a telepítési helyet, és a piacon széles körben keresett mikro- és nanoméretű analóg és HD digitális fényképezőgépek széles választékát tartalmazza.
A lombkorona végében elhelyezett, fenntartott 4 antennatartó lehetővé teszi a kamera szögének zökkenőmentes beállítását, sokoldalú, 25°-tól 50°-ig terjedő tartományt kínálva az optimális kép rögzítéséhez.
Leírás
Tétel: Mikro légtető
Anyaga: PP
Dőlés: 25°-50° (állítható)
Súly: 0,74 g (egy kamera rögzített csavarral együtt)
Szín: fekete, fehér, átlátszó fehér, átlátszó kék, átlátszó lila, átlátszó zöld

Több kompatibilitás

A Micro Air Canopy kivételes kompatibilitása miatt ideális választás HD Digital VTX vagy Analog VTX technológiával rendelkező, ultrakönnyű, hangos drónok készítéséhez vagy fejlesztéséhez. Ez az üreges kialakítás átformálja a telepítési helyet, és számos mikro- és nanoanalóg és HD digitális fényképezőgépet tartalmaz. Tehát a Micro Air Canopy teljes mértékben támogatja a C03 kamerát, a C02 kamerát, az Avatar HD Lite kamerát, az ANT Lite kamerát és más, 9-10 mm lencseátmérőjű kamerákat.

Megjegyzés: A Micro Air Canopy nem támogatja az M03 VTX telepítését, és nincs fix rögzítés hozzá.

Végtelen személyre szabás

Változatos színválasztékot kínálunk a Micro Air Canopy számára, ami nagyobb szabadságot tesz lehetővé a személyiség számára. Ez lehetővé teszi a lombkorona színének összehangolását vagy színütközését a drón témájával. A különféle színű Meteor65 Air Brushless Whoop Frame pedig rugalmasságot és mozgékonyságot biztosít repülés közben. Drónja leköti az emberek figyelmét, és bemutatja egyedi személyiségét és kreativitását.

Csomag tartalma

1 * Mikro Canopy

2 * M1,4 × 5 csavar

5 * M1,4 × 4 csavarok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!