Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Meteor75 Pro Kefe nélküli Whoop Drón 1S HD Walksnail FRSKY

Ár:
102.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_meteor75_pro_walksnail_frsky
Menny.:db

Leírás

Az új, epikus 1S HD digitális hurrog négykopter lenyűgöző látványvilággal és erőteljes teljesítménnyel büszkélkedhet. A Meteor75 továbbfejlesztett váza és a 45 mm-es kellékek a legnagyobb tolóerővel és emelőerővel rendelkező 1S whoop kvadrokopterré teszik, amely könnyebb, 1,1 g-os tetővel van felszerelve, könnyen hordozható a Walksnail vagy HDZero Digital VTX rendszerrel, így magával ragadó repülési élményt és lenyűgöző képeket biztosít a pilótáknak. Az F4 1S 5A FC, 1102 22000KV motorokkal és az új, nagyobb BT2.0 550mAh 1S akkumulátorral kombinálva a Meteor75 Pro HD quadcopter gyorsabbá, érzékenyebbé és repülési idővel rendelkezik, ami ideális lehet FPV-versenyekhez vagy szabadtéri akrobatikus repülésekhez.

Pontokba szedve
A 45 mm-es kellékekhez illeszkedő továbbfejlesztett váznak köszönhetően a Meteor75 Pro a legnagyobb 1S ordító drón. Az 1102 22000 KV motorral meghajtott, simán teljesít a levegőben, és manőverezhető a freestyle trükkökhöz.
Tágasabb akkumulátorrésszel rendelkezik, amelybe nagyobb akkumulátor, például BT2.0 550 mAh 1S akkumulátor is belefér, amely nagyobb kapacitást és nagyobb lemerülési rátát biztosít, így hosszabb repülési időt és robusztus repülési teljesítményt biztosít a kvadrokopternek.
Ultrakönnyű súlya a Meteor75 Pro HD 35,77 g (Walksnail) / 34,87 g (HDZero) számára, ez a legnagyobb 1S drón a Walksnail vagy HDZero HD digitális VTX rendszerrel kombinálva magával ragadó repülési élményt és lenyűgöző látványt nyújt a pilóták számára.
A Micro Canopy Lite 0-40°-ban állítható kameralencsével rendelkezik. Ez az új tető mindössze 1,1 grammot nyom, ami kiválóan alkalmas HD digitális VTX drónokhoz, a nyitott kialakítás pedig hűvösebbé teszi az elektronikát.
F4 1S 5A repülésvezérlővel van felszerelve (soros ELRS 2.4G vagy SPI Frsky). Az ELRS 2.4G RX verzió az alapértelmezett ELRS V2.0 firmware-rel érkezik, és támogatja a külön frissítést ELRS V3.0-ra, a Betaflight repülésvezérlő firmware-ének villogása nélkül. Az SPI Frsky verzió PNP-ként is használható külső vevő csatlakoztatására a kártyán található két UART portnak köszönhetően.
Az alkatrészek különböző színei, köztük a Meteor75 Pro keret és a Micro Canopy Lite, több választási lehetőséget kínálnak a pilótáknak. A BETAFPV vízicsúszda matricákkal együtt a pilóták könnyedén barkácsolhatják és megépíthetik egyedi ordító drónjaikat.


Leírás
Tétel: Meteor75 Pro Brushless Whoop Quadcopter (1S HD Digital VTX)
Repülési idő: 5:30
Kamera állítható szög: 0-40°
Motorok: 1102 22000KV motor
Akkumulátor: BT2.0 550 mAh 1S akkumulátor
Keret: Meteor75 Pro Brushless Whoop Frame
Légcsavarok: Gemfan 45 mm-es 3 lapátos propeller
Előtető: BETAFPV Micro Canopy Lite
Súly elem nélkül: 35,77 g
Vevő: SPI Frsky
FC&ESC: F4 1S 5A FC V3.0
VTX kimeneti teljesítmény: 350mW
VTX: Walksnail Avatar HD Mini 1S Lite Kit
Kamera: Wanlksnail Avatar Lite kamera


Meteor75 Pro HD VS Meteor75 HD
A Meteor75 HD-ről továbbfejlesztett Meteor75 Pro HD a legnagyobb 1S HD digitális ordító drón 45 mm-es propellerekkel, amely nagyobb tolóerőt és emelést képes generálni. Egy 1,1 g-os Micro Canopy Lite, egy 550 mAh-s nagyobb akkumulátor és nagyobb KV motorok vannak benne. A Meteor75 Pro HD össztömege könnyebb, mint a Meteor75 HD, így agilisabb és könnyebben kezelhető.

HD digitális VTX rendszer
A Walksnail Avatar HD Mini 1S Lite H.265 nagy hatékonyságú videokódolást használ, amely egy iparágvezető technológia, amely 1080P/60FPS képrögzítést tesz lehetővé 22 ms-os ultraalacsony késleltetéssel. Kifejezetten 3,1–5 V tápellátásra tervezték, és 7,8 grammos könnyű, kompatibilis az 1S Whoop drónnal. A beépített 8 GB tárhellyel rendelkező VTX képes HD videó rögzítésére a kapacitás okozta interferencia nélkül, és videót exportálhat USB-kábellel. Ezenkívül a Canvas módban a Betaflight teljes OSD megjelenítése támogatott, és távirányítóval egyszerűen beállítható.

Megjegyzés:Kérjük, frissítse a betaflight_4.2.11_BETAFPVF411RX firmware-t, amelyet a BETAFPV készített az SPI Frsky számára.

Erőteljes 1S Drone Combo
A Meteor75 Pro HD még a HD digitális VTX rendszerrel is jól teljesít teljesítményben és sebességben, köszönhetően a továbbfejlesztett keretnek, amely alkalmas 45 mm-es kellékek számára, így a legnagyobb tolóerővel és emelőerővel rendelkező, legnagyobb 1S-es, nagy teljesítményű ordító drón. Az 1102 22000 KV motorral és a BT2.0 550 mAh 1S akkumulátorral felszerelt 1S drón kombó kiváló tolóerő-tömeg arányú, és magával ragadó repülési élményt nyújt a pilótáknak.

Repülésirányító
A legújabb F4 1S 5A repülésvezérlő a Meteor75 Pro HD összes BNF-verziójára vonatkozik. Az előző verzióhoz képest SPI ELRS 2.4G helyett SPI ELRS 2.4G-t tartalmaz az ELRS verzióhoz. Az Frsky verzió két UART portot tart fenn a rendelkezésre álló külső vevő számára, így PNP-ként használható. Az új alaplap ESC-jét BB51 hardver hajtja a BB21 helyett. Végül, de nem utolsósorban frissítettük a giroszkópot BOSH BMI270-re a jobb teljesítmény és stabilitás érdekében az új F4 1S 5A FC óta.

Megjegyzés: Serial ELRS 2.4G esetén a Betaflight 4.3.0 és újabb firmware támogatja a BMI270 giroszkópot. SPI Frsky esetén NE villogtassa a másik firmware-t, különben az RX irányítása nagyon közelről elveszik.

Micro Canopy Lite
A Micro Canopy Lite-ot kifejezetten úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a HD digitális VTX-szel, és 0-40°-ig állítható kameralencsével rendelkezik. Az új Micro Canopy Lite használatával csökken a drón súlya, ami javíthatja a repülési teljesítményt és meghosszabbíthatja a repülési időt. A nyitott kialakítás segít a hő hatékonyabb elvezetésében, csökkentve a VTX vagy a drón belsejében lévő egyéb elektronikus alkatrészek sérülésének kockázatát.

Meteor75 Pro keret
A Meteor75 Pro keret jelenleg a legnagyobb, 45 mm-es légcsavarral rendelkező 1S hurokkeret, és további funkciókkal rendelkezik. A keret tágasabb akkumulátorrésszel rendelkezik, így több akkumulátor-választékot kínál, például a BT2.0 550 mAh-s akkumulátort. A motortartó háromszögű, kétoldali nyújtható szerkezetet használ, így a pilóták tartósabb és simább repülési élményt nyújtanak. Ezenkívül a Meteor75 Pro keret hét színt kínál az opciókhoz, amelyeket a pilótáknak külön kell megvásárolniuk.

Kitartást növelő akkumulátor
Az új BT2.0 550 mAh 1S akkumulátorral a Meteor75 Pro HD több repülési időt biztosít akár 5:30-ig, így a pilóták kevesebbet aggódhatnak az akkumulátor miatt. Sőt, 40 C (folyamatos) és 80 C (burst) kisüléssel rendelkezik, ami robusztus repülési élményt nyújt a pilóták számára.

Meteor HD sorozat
A BETAFPV optimalizálja és frissíti a Meteor sorozatot a jobb teljesítmény érdekében. A Meteor HD sorozatú ordító drónok, köztük a Meteor75 1S HD és a Meteor85 2S HD Walksnail vagy HDZero HD digitális VTX rendszerrel, célja, hogy magával ragadó repülési élményt nyújtson a pilótáknak az FPV-versenyeken és a nagy felbontású képeken.

Kattintson IDE a Walksnail Avatar HD Mini 1S Lite Kit kézikönyvének letöltéséhez.

Csomag tartalma

1 * Meteor75 Pro kefe nélküli Whoop Quadcopter

2 * BT2.0 550 mAh 1S akkumulátor

1 * C típusú USB-kábel

1 * BT2.0 akkumulátortöltő és feszültségvizsgáló

4* 45 mm-es 3-pengés támaszték (1,5 mm-es tengely)

1 * Csavarhúzó

1 * VTX USB-kábel (Walksnail vagy HDZero verzió)

1 * Csavarcsomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!