Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Cetus Pro Kefe nélküli Whoop Drón

Ár:
54.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_cetus_pro_drone
Menny.:db

Leírás

A Cetus Pro egy kefe nélküli kvadrokopter Lite 1-2S Pro kefe nélküli repülésvezérlővel és 12A ESC-vel. 1102-18000KV kefe nélküli motorokkal és 40 mm-es 3 lapátos támasztékokkal van felszerelve, amely sokféle freestyle trükköt képes végrehajtani. A rendkívül kezdő és edzésbarát, teknős mód és három energiamód segít a pilótáknak könnyebben megörökíteni az FPV-versenyzés mókáját!

Bullet Point
A segédrepülés funkció nagymértékben csökkenti a működési küszöböt. Ez a legkönnyebb kulcs a haladó FPV kapujának megnyitásához.
A Cetus Pro quadcopter kefe nélküli energiarendszerrel érkezik, erősebb és manőverezhető repülés közben. A pilóták több FPV freestyle akciót érhetnek el az edzéshez.
A kényszerleszállás önvédelmével, amikor az irányítás kivül vagy alacsony az akkumulátor töltöttsége, a biztonságosabb repülés érdekében.
A PA12 anyagból készült keret kiváló ütésállósággal rendelkezik leejtés és ütés esetén. Mindeközben a hurokkeret 360°-os védelme biztosítja a biztonságos repülést bel- és kültéren egyaránt.
A Teknős mód és a három repülési mód kényelmesebbé és elérhetővé teszi az FPV edzést.
Leírás
Pozícionáló rendszer: Optikai áramlás/Barométer/ Lézer
Magasságpozícionálás: Lézer/Barométer
Helymeghatározás: Optikai áramlás (effektív magasság 0,3-3 m)
Az automatikus lebegés pontossága: vízszintes ±0,2 m, függőleges ±0,3 m (szélmentes környezetben)
Vevő protokoll: Frsky D8
Repülésvezérlő: Lite 1-2S Pro kefe nélküli FC
VTX: 25mW
Kamera dőlésszöge: 30°
Kamera: C02 FPV mikrokamera
TX mód: 1. és 2. mód választható
Motor: 1102-18000KV kefe nélküli motor
Légcsavarok: 40 mm-es 3 lapátos 1,5 mm-es tengelyfurat
Keret: Cetus Pro Brushless Whoop Frame
Felszállási súly: 33,19 g (akkumulátor nélkül)
Áramellátás: 1S
Akkumulátor: BT2.0 450mah 1S akkumulátor (külső)
Repülési idő: 4-5 perc
Repülési távolság: 80 m (széles és zavartalan környezetben)
Magasságtartás, könnyű repülés
A magasságtartás funkció lehetővé teszi az automatikus lebegést. Ez a kvadrokopter az aktuális magasságban tud maradni, amikor a pilóták keze nincs az adóról. A barométer/lézer pontos és stabil pozicionálást tesz lehetővé, ami a beltérben lebegő quadot nagyon stabillá teszi. A repülés még soha nem volt ilyen egyszerű egy kezdő számára!

A magasságtartás funkció csak N módban érhető el.

Önvédelem, nincs több veszély
A quadcopter kiváló önvédelmi funkcióval rendelkezik. Kényszerleszállást tud végrehajtani, ha elveszti az irányítást, vagy alacsony az akkumulátor töltöttsége. Ezenkívül automatikusan hatástalanítja, és a földre esik, amint erős ütközés történik a tárggyal. Mondjunk búcsút a veszteségnek és az összeomlásnak!

Teknős mód, nincs elrepülési teher
Amikor a kvadrokopter leesik a földre és fejjel lefelé, aktiválhatjuk a teknős módot a LiteRadio2 SE adón keresztül, hogy megfordítsuk és folytatjuk a repülést. Ezzel a funkcióval nem kell elmenni a pozíció kézi javításához.
A Teknős mód nem működik hatékonyan, ha valami elakad a motorban/propagandasban. Kérjük, ebben a helyzetben azonnal nyomja le a LiteRadio2 SE adó SD kapcsolóját a teknős módból való kilépéshez.

3 repülési mód, nullától hősig
Három N/S/M mód áll rendelkezésre, amelyek kielégítik a pilóták különböző igényeit és alkalmazkodnak a különböző repülési környezetekhez. Akár tapasztalt FPV-pilóta, akár teljesen kezdő, a Cetus Pro kefe nélküli Quadcopter az első naptól kezdve segít bárkinek magabiztos repülésben. A LiteRadio2 SE adó használatakor a 3 repülési mód egy SB kapcsolóval váltható az adón, ami egyszerű és kényelmes. Eközben az összes mód 3 különböző sebességet támogat a SLOW/MID/FAST funkcióval, a pilóták pedig az adón lévő egyetlen SC-kapcsolóval válthatják át.

Megjegyzés: A pilótáknak el kell távolítaniuk az akkumulátorlemezt, ha 550 mAh-s akkumulátort helyeznek be a Cetus Pro-ba.

Csomag tartalma

1 * Cetus Pro kefe nélküli Quadcopter

2 * BT2.0 450 mAh 1S Lipo akkumulátor

1 * BT2.0 akkumulátortöltő és feszültségvizsgáló

1 * C típusú adapter

1 * Prop eltávolító eszköz

4 * 40 mm-es 3 penge támaszték

2 * Felhasználói kézikönyv

1 * Phillips csavarhúzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!