Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV Cetus Pro FPV Kit

Ár:
99.990 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_cetus_pro_fpv_kit
Menny.:db

Leírás

Végre megérkezett a Cetus Pro FPV Kit! Kezdőknek ez a legjobb választás jelenleg a továbblépéshez. Cetus Pro kefe nélküli kvadrokopterrel, LiteRadio2 SE adóval és VR02 FPV szemüveggel érkezik, így erősebb és manőverezhetőbb minden kezdő, valamint FPV profi számára a beltéri és kültéri gyakorláshoz.

Bullet Point
A segédrepülés funkció nagymértékben csökkenti a működési küszöböt. Ez a legkönnyebb kulcs a haladó FPV kapujának megnyitásához.
A Cetus Pro quadcopter kefe nélküli energiarendszerrel érkezik, erősebb és manőverezhető repülés közben. A pilóták több FPV freestyle akciót érhetnek el az edzéshez.
A kényszerleszállás önvédelmével, amikor az irányítás kivül vagy alacsony az akkumulátor töltöttsége, a biztonságosabb repülés érdekében.
A PA12 anyagból készült keret kiváló ütésállósággal rendelkezik leejtés és ütés esetén. Mindeközben a hurokkeret 360°-os védelme biztosítja a biztonságos repülést bel- és kültéren egyaránt.
A repüléshez szükséges összes elemet egy EVA hordozható tárolótáskába csomagolják. Jobban védhető és kényelmesebb hordozni.
Magasságtartás, könnyű repülés
A magasságtartás funkció lehetővé teszi az automatikus lebegést. Ez a kvadrokopter az aktuális magasságban tud maradni, amikor a pilóták keze nincs az adóról. A barométer/lézer pontos és stabil pozicionálást tesz lehetővé, ami a beltérben lebegő quadot nagyon stabillá teszi. A repülés még soha nem volt ilyen egyszerű egy kezdő számára!

A magasságtartás funkció csak N módban érhető el.

Önvédelem, nincs több veszély
A quadcopter kiváló önvédelmi funkcióval rendelkezik. Kényszerleszállást tud végrehajtani, ha elveszti az irányítást, vagy alacsony az akkumulátor töltöttsége. Ezenkívül automatikusan hatástalanítja, és a földre esik, amint erős ütközés történik a tárggyal. Mondjunk búcsút a veszteségnek és az összeomlásnak!

Teknős mód, nincs elrepülési teher
Amikor a kvadrokopter leesik a földre és fejjel lefelé, aktiválhatjuk a teknős módot a LiteRadio2 SE adón keresztül, hogy megfordítsuk és folytatjuk a repülést. Ezzel a funkcióval nem kell elmenni a pozíció kézi javításához.
A Teknős mód nem működik hatékonyan, ha valami elakad a motorban/propagandasban. Ebben a helyzetben azonnal nyomja le az adó SD kapcsolóját a teknős módból való kilépéshez.

3 repülési mód, nullától hősig
Három N/S/M mód áll rendelkezésre, amelyek kielégítik a pilóták különböző igényeit és alkalmazkodnak a különböző repülési környezetekhez. Akár tapasztalt FPV-pilóta, akár teljesen kezdő, a Cetus Pro FPV Kit segítségével bárki magabiztosan repülhet az első naptól kezdve. Ez a 3 repülési mód egy SB kapcsolóval kapcsolható az adón, ami egyszerű és kényelmes. Eközben az összes mód 3 különböző sebességet támogat a SLOW/MID/FAST funkcióval, a pilóták pedig az adón lévő egyetlen SC-kapcsolóval válthatják át.

Cetus Pro kefe nélküli Quadcopter
Felszerelt Lite 1-2S Pro kefe nélküli repülésvezérlő 12A ESC-vel, 1102 18000KV kefe nélküli motorral és 40 mm-es 3 lapátos támasztékkal, amely abszolút erősebb és manőverezhetőbb. A Teknős mód nagymértékben simává és kényelmessé teszi az FPV-versenyzést.

FPV szimulátor támogatott
A LiteRadio2 SE rádióadó USB-botkormányként használható, ha a számítógéphez csatlakozik. Így elérhető az olyan FPV-szimulátorok lejátszására, mint az EEADRONE, LIFTOFF. Kényelmesebb a gyakorláshoz és a töltéshez egyszerre. Ezenkívül a jeladó ergonomikusabb a hobbi minőségű gimbal és a gumi kabáttal.

Új az FPV? Semmi gond. Az új Cetus Pro FPV készletünk pillanatok alatt a nulláról a hőssé visz.
Ez egy nagyon más drón, mint a BETAFPV. Ez egy kefe nélküli ordító drón, amelyet az alapoktól kezdve az FPV kezdők számára terveztek. Három móddal stabil, alapszinten kezdheti FPV-útját – majd haladhat tovább. Ha valaha is úgy érezte, hogy az FPV túl nehéz megbirkózni, ez a megoldás az Ön számára.

VR02 FPV szemüveg
A VR02 FPV szemüveg – az egyszerűbb működésű és erőteljes funkciójú első személyre néző szemüveg, kifejezetten az FPV kezdők számára készült. Beépített 5.8G 14DBI kiváló minőségű antennákkal érkezik, stabil és tiszta képet kaphat még nagy hatótávolságú repüléseknél is. Habszivacs előlappal és háromoldalon állítható fejpánttal rendelkező, ergonomikus kialakítású, tökéletesen illeszkedik arcához és fejéhez.

Leírás
Pozícionáló rendszer: Optikai áramlás/Barométer/ Lézer
Magasságpozícionálás: Lézer/Barométer
Helymeghatározás: Optikai áramlás (effektív magasság 0,3-3 m)
Az automatikus lebegés pontossága: vízszintes ±0,2 m, függőleges ±0,3 m (szélmentes környezetben)
Vevő protokoll: Frsky D8
Quad: Cetus Pro kefe nélküli Quadcopter
Keret: Cetus Pro Brushless Whoop Frame
Repülésvezérlő: Lite 1-2S Pro kefe nélküli FC
VTX: 25mW
Kamera dőlésszöge: 30°
Kamera: C02 FPV mikrokamera
Adó: Literadio2 SE Transmitter
TX mód: 1. és 2. mód választható
Szemüveg: VR02 szemüveg
Motor: 1102-18000KV kefe nélküli motor
Propeller: 40 mm-es 3 lapátos 1,5 mm-es tengelyfurat
Felszállási súly: 33,19 g (akkumulátor nélkül)
Áramellátás: 1S
Akkumulátor: BT2.0 450mah 1S akkumulátor (külső)
Repülési idő: 4-5 perc
Repülési távolság: 80 m (széles és zavartalan környezetben)


Megjegyzés: A pilótáknak el kell távolítaniuk az akkumulátorlemezt, ha az 550 mAh-s akkumulátort helyezi be a Cetus Pro-ba.

Felhasználói kézikönyv magyar változata

Csomag tartalma

1 * Cetus Pro kefe nélküli Quadcopter

1 * LiteRadio2 SE adó (Frsky D8 protokoll)

1 * VR02 FPV szemüveg

2 * BT2.0 450 mAh 1S Lipo akkumulátor

1 * BT2.0 akkumulátortöltő és feszültségvizsgáló

1 * USB-töltőkábel (C típusú)

1 * C típusú adapter

1 * Prop eltávolító eszköz

4 * 40 mm-es 3 penge támaszték

2 * Felhasználói kézikönyv

1 * Hordozható tárolótáska

1 * Phillips csavarhúzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!