Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BetaFPV 2S Whoop kábel V2 (BT2.0) (5db)

Ár:
3.490 Ft
Gyártó:
Cikkszám: beta_2s_pigtail_v2_bt2.0
Menny.:db

Leírás

Ez a BT2.0 dupla csatlakozós kábel olyan 2S hurroló drónokhoz való, mint a Beta65X HD és a Beta65X FPV. A BT2.0 csatlakozóval meg tudja oldani a feszültségesés problémáját, hatékonyabbá válik az 1S lipo akkumulátor lemerülése. A pilóták több repülési időt élvezhetnek az alacsony feszültség figyelmeztetés zavara nélkül.

Bullet Point
Olyan 2S hurroló drónokra specializálódott, mint a Beta65X HD és a Beta65X FPV.
A könnyű és testreszabott 22AWG vezetékkel könnyebbé teszi a drónt. A huzal amerikai szabványú 0,08 mm*60 magot használ. A szilikon külső réteg átmérője mindössze 1,5 mm, ami 0,2 mm-rel vékonyabb, mint a 22AWG szabványos huzal.
A BT2.0 csatlakozó hatékonyan csökkentette a csatlakozó belső ellenállását azáltal, hogy a préselt érintkezőket 1,0 mm-es banán csatlakozóra bővítette, és megnövelte az 1,0 mm-es banáncsatlakozó keresztmetszeti területét.
A BT2.0 csatlakozó 9A folyamatos áramot és 15A burst, míg a PH2.0 csatlakozó 4.5A folyamatos áramot támogat. Tökéletesebb repülési élményt nyújt, ha az 1S kefe nélküli hurroló drónnal repül.
A BT2.0 csatlakozó használatával megoldható a feszültségcsökkenés problémája, hatékonyabbá válik az 1S lipo akkumulátor lemerülése. A pilóták több repülési időt élvezhetnek az alacsony feszültség figyelmeztetés zavara nélkül.


Műszaki adatok
Tétel: 2S Whoop Cable Pigtail (BT 2.0)
Csatlakozó: BT2.0
Kábel: 22AWG
Hossz: 55mm (dugó nélkül)
Súly: 1,5g
Megjegyzések: A kék a pozitív pólust (+); A fehér a negatív pólust (-)

Csomag tartalma

5 x Kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!